ΣΙΝΕ

Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Η Πάολα "άφησε" τον Ρουβά για χάρη του Καρρά!!!

Αλλαγή πλεύσης για την Πάολα.
Ενώ όλα έδειχναν ότι η τραγουδίστρια θα ήταν με τον Σάκη Ρουβά τον χειμώνα στο «Diogenis Palace», εκείνη φαίνεται να άλλαξε γνώμη, αφού προτίμησε να βρεθεί στο πλάι του Βασίλη Καρρά, στο παραλιακό κέντρο «Teatro».
Ηδη υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας και θα ξεκινήσουν τις εμφανίσεις τους τον προσεχή Οκτώβριο.
Την είδηση επιβεβαίωσε στην «Εspresso» ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής, ο οποίος πολύ απλά μάς είπε όταν τον ρωτήσαμε: «Τώρα, τελείωσε».
Ζητώντας του να μας πει τη γνώμη του για την Πάολα σχολίασε χαριτολογώντας:
«Πρώτα θα συνεργαστώ μαζί της και μετά θα μιλήσουμε» και πρόσθεσε, για να βάλει τα πράγματα στη σωστή τους θέση: «Μια χαρούλα είναι όλα τα νέα παιδιά».
Ο Βασίλης Καρράς ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος και ομιλητικότατος στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε, αλλά εμφανίστηκε και ιδιαίτερα προβληματισμένος για όσα βιώνουμε ως λαός.
Για το θέμα των αυτοκτονιών σχολίασε: «Είναι ένα θέμα που πρέπει να απασχολήσει την πολιτική πιο πολύ. Να στρέψει το βλέμμα της στον ελληνικό λαό και να τον φροντίσει, τουλάχιστον να είναι δίπλα του ουσιαστικά και όχι φαινομενικά».
Χρόνια τώρα είναι γνωστό το φιλανθρωπικό έργο του Βασίλη Καρρά στη Θεσσαλονίκη και αλλού. «Δεν απαντώ. Αυτά δεν λέγονται».
Η απάντηση, η ίδια κάθε φορά… Ωστόσο παραδέχτηκε ότι υπάρχει μεγάλη φτώχεια στα δυτικά προάστια της Θεσσαλονίκης. «Πάρα πολύ υποφέρουν οι άνθρωποι εκεί. Κάποτε ήταν πολύ υπερήφανοι οικογενειάρχες εκεί. Οταν λυγίζει η περηφάνια -δεν μου αρέσει αυτή η φράση- τσαλακώνεται η ανθρωπιά».
Τον ρωτάμε αν σκέφτεται να δώσει κι εκείνος μια συναυλία για να ανακουφίσει τους συνανθρώπους του εκεί: «Αυτό δεν χρειάζεται να το κάνω. Υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι για να βοηθήσεις, παρά να κάνεις αυτό το παραμύθι. Βάζεις απλά το χέρι στην τσέπη και κάνεις αυτό που πρέπει να κάνεις».


Espressonews.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις