ΣΙΝΕ

Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Κρίσεις και στον Ολυμπιακό!!! Δείτε: Ποιοί φεύγουν και ποιοί έρχονται...

Κρίσιμη αναμένεται να είναι η ερχόμενη εβδομάδα στον Ολυμπιακό καθώς ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει βγάλει τα συμπεράσματά του μετά τα τρία φιλικά παιχνίδια στην Πορτογαλία και θα κάνει τις τελικές εισηγήσεις στη διοίκηση.
Ο Πορτογάλος είχε ζητήσει μικρό ρόστερ με περίπου 25 ποδοσφαριστές, συνεπώς θα υπάρξουν παίκτες που είτε θα αποχωρήσουν είτε θα δοθούν δανεικοί. Πρώτος στη λίστα φέρεται να βρίσκεται ο Ντιόγκο. Ο Βραζιλιάνος μπορεί να επέστρεψε πριν από μερικούς μήνες στην ομάδα αδυνατισμένος και με διάθεση αλλά η παρουσία του στα φιλικά είναι κάτω του μετρίου. Έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο και θα γίνουν προσπάθειες ώστε να αποχωρήσει καθώς πολύ δύσκολα θα βρεθεί ομάδα για να παραχωρηθεί δανεικός. Αντίθετα με τον Βραζιλιάνο, ο Κώστας Μήτρογλου συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες παραμονής.

Η μάχη μεταξύ Τάτου και Σουμπίνιο συνεχίζεται με τον πρώην μέσο του Ατρομήτου να κερδίζει πόντους μετά τις εμφανίσεις του στα φιλικά. Ίσως όμως και οι δύο να δοθούν δανεικοί στην περίπτωση που ο Ολυμπιακός αποκτήσει δεκάρι.
Σχεδόν βέβαιη θεωρείται η παραχώρηση ενός εκ των Ποτουρίδη και Παπάζογλου καθώς θα αποκτηθεί κεντρικός αμυντικός που θα προορίζεται για βασικός, υπάρχουν ήδη οι Σιόβας-Μανωλάς που δεν φεύγουν, με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο να επιστρέφει στο τέλος του 2012. Ίσως ο Παπάζογλου να παραμείνει καθώς ο Ζαρντίμ τον χρησιμοποίησε ως δεξί μπακ. Ο Ντιελνά δεν έχει ικανοποιήσει με τις εμφανίσεις του και μάλλον θα πάρει παιχνίδια σε άλλη ομάδα όπως και ο Ανδρέας Γιαννιώτης.
Ο Βλαχοδήμος δεν έβγαλε μάτια αλλά υπάρχει θέληση από τη διοίκηση να παραμείνει, ενώ ο Μπάμπης Λυκογιάννης αλλά και ο Βασίλης Καραγκούνης έδειξαν καλά στοιχεία και θα είναι στο ρόστερ.
Το θέμα του Βασίλη Τοροσίδη και του ενδιαφέροντος της Ρόμα θα απασχολήσει τον Ολυμπιακό την εβδομάδα αυτή. Ο αρχηγός της ομάδας είχε πει από πέρσι στη διοίκηση πως θα ήθελε να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό και γι' αυτό δεν έγινε πρόταση ανανέωσης. Του χρόνου τελειώνει το συμβόλαιο του και θα μείνει ελεύθερος, ίσως είναι μια ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να τον πουλήσει σε ικανοποιητική τιμή. Στην περίπτωση που παραχωρηθεί θα υπάρξει τρύπα στα δεξιά, δεδομένου πως ο Μανιάτης έχει καθιερωθεί στο κέντρο και θα πρέπει να αποκτηθεί παίκτης στη θέση αυτή καθώς ο Καραγκούνης είναι άπειρος, ο Μοντεστό κρίνεται περισσότερο επαρκής στη μεσαία γραμμή και ο Παπάζογλου δεν ξέρει τη θέση.
Πέρσι τέτοιες ημέρες θεωρήθηκε πλεονασμός η απόκτηση των Φέισα, Μακούν, Ορμπάιθ για μία θέση στο κέντρο και τελικά ο Ολυμπιακός στον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στην Μαρσέιγ είχε ως αμυντικά χαφ τους Μανιάτη-Μοντεστό. Πάντως δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι στον ορίζοντα για μεταγραφή ενός παίκτη στυλ Ορμπάιθ καθώς πιο πιθανή, αυτή τη στιγμή, θεωρείται η απόκτηση ενός δεκαριού.
Ίσως προκύψει ενδιαφέρον και για αριστερό μπακ. Ο Χολέμπας δεν είναι ο Χολέμπας του Βαλβέρδε, προβλημάτισε με την παρουσία του στο EURO, κινείται σε ρηχά νερά στην προετοιμασία και ο Ζαραδούκας δεν πείθει τον Ζαρντίμ. Πέρσι ο Βαλβέρδε επέλεγε στα δυνατά παιχνίδια της ομάδας να τοποθετεί στη θέση αυτή τον Μαρκάνο και όχι τον Χολέμπας που αντιμετώπιζε δυσκολίες και ήταν καλύτερος στο ''φτερό''.
Στο θέμα του κεντρικού αμυντικού υπάρχει το όνομα του Μπρούνο Άλβες που κανείς δεν γνωρίζει αν θα παραμείνει στη Ζενίτ αλλά και του Βραζιλιάνου Έβερτον. Σε ό,τι αφορά τον Μέλμπεργκ, ακόμη δεν έχει βρει ομάδα παρά το ενδιαφέρον από Βέλγιο και Ισπανία, ωστόσο δεν υπάρχουν, για την ώρα, πιθανότητες επαναπροσέγγισης.


blog.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις