ΣΙΝΕ

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Τρόικα σε Στουρνάρα: "Τη Δευτέρα στο Eurogroup δεν θα περάσεις καλά"

Σκληρό μύνημα έστειλαν στο νέο υπουργό Οικονομικών οι επικεφαλής της τρόικας: "Τη Δευτέρα στο Eurogroup δεν θα περάσεις καλά", είπαν, προϊδεάζοντας τον Γ. Στουρνάρα για τις δύσκολες ώρες που αναμένεται να έχει με τους ευρωπαίους συναδέλφους του.
Ο κ. Στουρνάρας είχε συνάντηση με τους κυρίους Τόμσεν, Μορς και Μαζούχ, οι οποίοι του διαμήνυσαν το τι τον... περιμένει, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο υπουργός, λέγοντας ότι οι κύριοι της τρόικας το είπαν... χαριτολογώντας, ωστόσο ουδείς στο υπουργείο λύθηκε στα γέλια.
Ο κ. Στουρνάρας πάντως, με αίσθηση του χιούμορ απάντησε: "το γνωρίζω", αναφέροντας μεταξύ άλλων - στο περιθώριο της σύντομης τελετής παράδοσης παραλαβής του υπουργείου - ότι "από σήμερα μπαίνουμε σε πολύ βαθιά νερά. Μας περιμένουν δύσκολα χρόνια.
Ο υπουργός Οικονομικών παραδέχτηκε ότι πρέπει να επιταχύνθούν οι μεταρρυθμίσεις πριν ζητήσει να υπάρξουν τροποποιήσεις στο πρόγραμμα που συμφωνήθηκε τον Φεβρουάριο με την ΕΕ και το ΔΝΤ,ακόμξη παραδέχτηκε ότι τα πράγματα είναι δύσκολα αλλά ότι βλέπει φως στο τούνελ.
Ο κ. Στουρνάρας υποσχέθηκε σκληρή δουλειά και λίγα λόγια.


ΑΠΕ - ΜΠΕ
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις