ΣΙΝΕ

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Mε Μάδεργουελ o Παναθηναϊκός στο Champions League

Χαμογέλασε η τύχη στον Παναθηναϊκό καθώς η κληρωτίδα του Τσάμπιονς Λιγκ φέρνει πρώτο αντίπαλο των πρασίνων τη Μάδεργουελ, στο δρόμο για τους «χρυσούς» ομίλους της διοργάνωσης.
Οι πράσινοι απέφυγαν την Μπριζ και τη Φέγενορντ, που ήταν και οι ομάδες που χαρακτηρίζοντας ως... ανεπιθύμητες και έπεσαν πάνω στους Σκοτσέζους, που ναι μεν χρειάζονται προσοχή, αλλά σίγουρα αποτελούν αντίπαλο που ο καλός Παναθηναϊκός μπορεί να προσπεράσει.
Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί εκτός έδρας και αυτό είναι ένα επιπλέον πλεονέκτημα για τους πράσινους και τον Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Τα πρώτα παιχνίδια του 3ου προκριματικού γύρου θα διεξαχθούν το διήμερο 31 Ιουλίου, 1η Αυγούστου και οι ρεβάνς μια εβδομάδα αργότερα.
Σε περίπτωση πρόκρισης, ο Παναθηναϊκός θα περιμένει την κλήρωση των Play Offs, στις 10 Αυγούστου, προκειμένου να μάθει την αντίπαλό του, που θα είναι μια εκ των Μάλαγα, Ουντινέζε, Λιλ, Γκλάντμπαχ και Φενερμπαχτσέ.
Σε περίπτωση αποκλεισμού από τη Μάδεργουελ, ο Παναθηναϊκός θα κληθεί να συνεχίσει στα προκριματικά του Europa League, ενώ αν περάσει τους Σκοτσέζους και αποκλειστεί στα Play Offs του Τσάμπιονς Λιγκ, τότε θα συνεχίσει στους ομίλους του Europa League.
Φυσικά, ο μεγάλος στόχος των πρασίνων δεν είναι άλλος από την επιστροφή τους στους «χρυσούς» ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ο τελικός του οποίου θα διεξαχθεί στις 25 Μαίου 2013 στο Γουέμπλεϊ, ώστε με αυτό τον τρόπο να τιμηθούν τα 150 χρόνια «ζωής» της αγγλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.
Αναλυτικά τα ζευγάρια των προκριματικών:
Μάριμπορ/Ζελένιτσαρ - Σάλτσμπουργκ
ΜΠΑΤΕ / Βάρνταρ - Ντεμπρετσένι
Κλουζ - Σλόβαν Λίμπερετς / Σαχτάρ Καραγκάντι
Άντερλεχτ - Σάμροκ Ρόβερς / Εκράνας
Ολίσες / Σέριφ - Λουντογόρετς / Γκνκ Ντίναμο
Σέλτικ - HJK Ελσίνκι / ΚΡ
Μόλτε / Βέντσπιλς -Φλόρα Ταλίν / Βασιλεία
Ζίλινα / Χάποελ Σιμόνα - Νέφτσι / Ζεσταφόνι
ΑΕΛ Λεμεσού / Λίνφιλντ - Βαλέτα / Παρτίζαν
Φενεμπαχτσέ - Βασλούι
Μάδεργουελ - Παναθηναϊκός
Κοπεγχάγη - Μπριζ
Ντιναμό Κιέβου - Φέγενορντ


blog.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις