ΣΙΝΕ

Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

O Γιώργος διαψεύδει ότι έπεσε πάλι από το ποδήλατο

Το δημοσίευμα που τον ήθελε να έχει νέο ατύχημα με το ποδήλατό του, διέψευσε με επίσημη ανακοίνωση ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατία», ο κ. Παπανδρέου την ώρα που έκανε ποδήλατο, δεν έστριψε σωστά, με αποτέλεσμα να πέσει και να χτυπήσει το χέρι του.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο πρώην πρωθυπουργός επισκέφθηκε το ΚΑΤ με πόνους στο χέρι και γιατροί και νοσοκόμοι έμειναν έκπληκτοι όταν τους είπε ότι είχε άλλο ένα ατύχημα με το ποδήλατο.
Τελικά, έκανε μια ακτινογραφία και αφου διαπιστώθηκε ότι δεν είναι κάτι το σοβαρό, επέστρεψε σπίτι του.
Ωστόσο, ο πρώην πρωθυπουργός έσπευσε και μάλιστα με επίσημη ανακοίνωση από το πολιτικό του γραφείο να διαψεύσει το σχετικό δημοσίευμα.
Αναλυτικά η απάντηση του κ. Παπανδρέου:
«Ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα και την αλήθεια έχουν πληροφορίες που δημοσιεύονται σήμερα σε ΜΜΕ και αφορούν τον Γιώργο Α. Παπανδρέου.
Όπως, ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα και την αλήθεια έχουν διάφορα δημοσιεύματα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας την τελευταία περίοδο και εκφράζουν την... αγωνία των συντακτών και των εμπνευστών τους, σχετικά με το προσωπικό και πολιτικό μέλλον του Γιώργου Α. Παπανδρέου».
Υπενθυμίζεται πως ο πρώην πρωθυπουργός είχε πάλι ατύχημα με το ποδήλατο τον Απρίλιο του 2008.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις