ΣΙΝΕ

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Αποκαταστάσεις, αποψιλώσεις και καθαρισμοί των δημοτικών οδών. (video)

Το τοπικό διαμέρισμα του Μαυρονόρους επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Δημοσθένης Κουπτσίδης, εκεί όπου... έχει ενεργοποιηθεί εργολαβία σχετικά με την κατασκευή τοιχίου και την ανάπλαση στο χώρο του γηπέδου. Ο κ. Κουπτσίδης ενημερώθηκε από τους αρμόδιους μηχανικούς για την εξέλιξη του έργου και αναφέρθηκε σε μια σειρά παρεμβάσεων που έχουν ξεκινήσει για την διευκόλυνση της καθημερινότητας των πολιτών.
«Είναι προγραμματισμένες μια σειρά παρεμβάσεων και ήδη έχουν ξεκινήσει οι αποκαταστάσεις του οδοστρώματος σε όλο το μήκος που αφορά το δημοτικό δίκτυο εντός των οικισμών αλλά και όπου είναι δημοτικό το δίκτυο. Έχουν ολοκληρωθεί στους περισσοτέρους οικισμούς οι αποκαταστάσεις και άλλες είναι σε εξέλιξη, όπως επίσης είναι σε εξέλιξη οι αποψιλώσεις αλλά και οι καθαρισμοί των δημοτικών οδών, όπου υπάρχει δημοτικό δίκτυο. Βέβαια υπάρχουν σημεία που δεν έχουν καθαριστεί, αλλά δεν ανήκουν στο δημοτικό δίκτυο. Ολοκληρώνονται όλες οι αποψιλώσεις τις επόμενες ημέρες ώστε να υπάρχει το έρεισμα ασφαλείας όσο αφορά τον κίνδυνο πρόκλησης δασικών πυρκαγιών».

   ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)   Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις