ΣΙΝΕ

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΕΡΟΥ - ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ 1-0


ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
Τετάρτη: 22-12-2012
ώρα: 18.00 μ.μ.
Γήπεδο Βατερού

Διαιτησία: Κοεμτσίδης, Καβουκτσίδης, Τσουβάρας (Ε.Π.Σ. Κοζάνης)
Φιλική νίκη με 1-0 επί των Γρεβενών Αεράτα πέτυχε ο Εθνικός Βατερού σε φιλικό παιχνίδι το οποίο διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης στο Βατερό, στα πλαίσια της προετοιμασίας των δύο ομάδων.
Οι δυο προπονητές Ανδρεόπουλος και Μπαλοδήμος, χρησιμοποίησαν όλους τους παίκτες
που είχαν στη διάθεση τους, ενώ απουσίαζαν πάρα πολλοί  ποδοσφαιριστές και από τις δυο ομάδες.Το συγκρότημα του κ. Μπαλοδήμου σαφώς επηρεασμένο από την προετοιμασία προσπάθησε να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο, ωστόσο έδειξε ότι χρειάζεται ακόμη αρκετή δουλειά για να παρουσιαστεί πανέτοιμο στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος της Δ΄ εθνικής. Σίγουρα χρόνος υπάρχει και είναι δεδομένο ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα παρουσιάζεται καλύτερο, αποκτώντας ταυτόχρονα και την απαιτούμενη ομοιογένεια.
Από την άλλη ο κ. Ανδρεόπουλος ο οποίος χτίζει αγωνιστικά από την αρχή την ομάδα του Εθνικού Βατερού έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του που έδειξαν μεγάλη αγωνιστικότητα. Κι εδώ όμως το έργο του κ. Ανδρεόπουλου, είναι αρκετά δύσκολο, αλλά υπάρχει αισιοδοξία ότι το Βατερό θα σταθεί στα πόδια του και θα παρουσιαστεί δυνατό κι ανταγωνιστικό στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣΚ .
Το γκολ για τον Εθνικό πέτυχε ο Παπαδόπουλος στο 2΄.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Εθνικός Βατερού (Ανδρεόπουλος): Παπαζώης, Παπαδόπουλος, Σαλονικίδης, Μπέσας, Κεντεποζίδης Μ., Στεργίου, Τσακιλτζίδης, Ηλίας, Χατζηρούπης, Καπαγιαννίδης, Ελευθεριάδης, Γιαμουρίδης Γιώργος. ΄Επαιξαν ακόμα: Γιαμουρίδης Γιάννης, Καπαγιαννίδης Α.. Ευκολίδης, Τσαβδακίδης, Ρότσικος, Κεντεποζίδης Αλ.
ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ (Νίκος Μπαλοδήμος): Παπατσάνης, Κατσαντώνης, Χριστούλης, Δημητριάδης, Νασιόπουλος, Θ. Δημόπουλος, Λιάμπας, Λάλλος. Θ, Σέργιος Μπαλοδήμος, Αποστολίδης, Ντινόπουλος, ΄Επαιξαν ακόμα: Αντωνιάδης, Σαμαράς, Μπαζάκας, Γάκης, Ζιώγας Χριστάκης
Φώτης Μπαζάκας
OΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Ευχαριστημένος από την απόδοση το μέλος του Δ.Σ. Νώντας Τοτίδης. Ας ρωτήσει και το Σάββα... 
Παρών και ο Πρόεδρος Παναγιώτης Αποστολίδης 
΄Αμα είσαι Πρόεδρος και γαμπρός!!! 
Περιχαρής ο Νίκος Ζιώγας 
Ρεσιτάλ διαιτησίας από τον κ. Κοεμτσίδη 





























ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις