ΣΙΝΕ

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Καύσωνας και σήμερα Παρασκευή 24 Αυγούστου

 Η ΕΜΥ εξέδωσε εχθές έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων καθώς η θερμοκρασία σήμερα θα φτάσει τοπικά και τους 40 και 41 βαθμούς κελσίου. Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με πολύ υψηλές θερμοκρασίες στα ηπειρωτικά, προβλέπει για σήμερα, Παρασκευή, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (Ε.Μ.Υ.). Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 36 βαθμούς Κελσίου στη Βόρεια Ελλάδα, από 23 έως 37 στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 24 έως 40 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 25 έως 33 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη. 
Στα ανατολικά Δωδεκάνησα, στα νησιά του Ανατ. Αιγαίου και στη νότια Κρήτη η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τοπικά στους 35 ως 37 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά ισχυροί. Στο Ιόνιο μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν μετά το μεσημέρι. 
Αναλυτικά 

Αττική 
Καλός καιρός αναμένεται στην Αττική. 
Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 37 ως 38 βαθμούς. Μέτριοι βόρειοι άνεμοι θα πνέουν στον Σαρωνικό και τοπικά ισχυροί στο Νότιο Ευβοϊκό. 

Θεσσαλονίκη 
Καλός καιρός προβλέπεται για τη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 35 ως 36 βαθμούς Κελσίου. Μέτριοι νότιοι άνεμοι θα πνέουν στον Θερμαϊκό μετά το μεσημέρι. 

Μακεδονία, Θράκη 
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 38 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. 

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος 
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 39 με 40 βαθμούς Κελσίου, στις παραθαλάσσιες περιοχές 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. 

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος 
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες στα ορεινά της Θεσσαλίας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 38 βαθμούς Κελσίου. 

Κυκλάδες, Κρήτη 
Αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26 έως 36, στη νότια Κρήτη τοπικά 37 βαθμούς Κελσίου. 

Zougla.gr 
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις