ΣΙΝΕ

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Ο κορυφαίος Ευρωπαίος... Αντρές Ινιέστα!!!

Μπορεί πέρσι η Μπαρτσελόνα να μην κατόρθωσε να φτάσει ούτε στον τελικό του Champions League, ωστόσο η αγωνιστική εικόνα του Αντρές Ινιέστα, ήταν ικανή για να του χαρίσει τον τίτλο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της Ευρώπης για τη χρονιά που πέρασε.
Ο χαφ των «μπλαουγκράνα», άλλωστε, ήταν εκ των βασικών πρωταγωνιστών της Εθνικής Ισπανίας στην πορεία της προς την κατάκτηση του EURO 2012 στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας. Η κατάκτηση του τίτλου, πάντως, για τον 28χρονο μέσο, ήρθε κυριολεκτικά στο... νήμα και με μόλις δύο ψήφους διαφορά από τον Λιονέλ Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο που ισοβάθμησαν στη δεύτερη θέση με 17 ψήφους, έναντι 19 του νικητή.
Ο Ινιέστα, μάλιστα, κατέρριψε ακόμη ένα ρεκόρ την περσινή σεζόν, αφού συμπλήρωσε 56 συνεχή παιχνίδια χωρίς ήττα, με τον προηγούμενο κάτοχο Εμίλιο Μπουντραγκένιο να έχει 50.Το χαρακτηριστικό της τελετής της απονομής, πάντως, είναι ότι οι δύο παίκτες της Μπαρτσελόνα, όχι μόνο δεν έδωσαν το χέρι, αλλά δεν γύρισαν καν να κοιτάξουν τον αντίπαλό τους της Ρεάλ.
Ο Ινιέστα, μάλιστα, που ανέβηκε τρίτος στο «πόντιουμ», χαιρέτισε κανονικά τον Μέσι, αλλά απαξίωσε να κάνει το ίδιο και με τον Ρονάλντο, αποδεικνύοντας ότι οι σχέσεις των παικτών των δύο κορυφαίων ομάδων της Ισπανίας είναι κάτι περισσότερο από κακές.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις