ΣΙΝΕ

Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Τρόμος από το νέο φτηνό ναρκωτικό με χλωρίνη ή υγρά μπαταρίας!!!

Ένα επικίνδυνο, ακόμα πιο επικίνδυνο από αυτά που κυκλοφορούν, κάνει θραύση στην "αγορά" της χώρας. Το όνομά του Σίσα ή Shisha και προέρχεται από την περσική λέξη «shishe» που σημαίνει γυαλί και είναι ο κοινός όρος για τον ναργιλέ στις αραβικές χώρες, απο τις οποίες προέρχεται το συγκεκριμένο ναρκωτικό.
Το σίσα έχει διεγερτική δράση, προκαλεί απώλεια βάρους, αϋπνία, επιθετικότητα, νευρικότητα και διάθεση για σεξουαλική δραστηριότητα. Επίσης έχουν καταγραφεί θάνατοι που ενδέχεται να συνδέονται με το σίσα.
Αυτό που το κάνει ακόμα πιο "τραγικό" είναι το γεγονός ότι είναι πολύ φτηνό (περίπου 2-3 ευρώ η δόση).

Το Σίσα χαρακτηρίζεται ως πολύ επικίνδυνη ουσία αφού είναι πολύ τοξική γιατί αναμειγνύεται με υγρά μπαταρίας και προσλαμβάνεται με ενδοφλέβια χρήση, ενώ οι χρήστες την προμηθεύονται ευρέως λόγω της οικονομικής κρίσης.
Το νέο αυτό ναρκωτικό προκαλεί σοβαρές παρενέργειες στους χρήστες και το ανησυχητικό είναι ότι παρασκευάζεται εύκολα και κυκλοφορεί σε πολύ χαμηλή τιμή, γεγονός που του έχει αποδώσει τον όνομα «η κόκα των φτωχών».
Πρόκειται για έναν τύπο κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, η οποία παρασκευάζεται από την ανάμειξη διεγερτικών ουσιών με πολύ τοξικές ουσίες, όπως αιθανόλη, αιθυλική αλκοόλη, ακόμα και υγρά από μπαταρίες αυτοκινήτων ή χλωρίνη!
Τους ερευνητές απασχολεί επίσης και η ενδεχόμενη σύνδεση του σίσα με την πρόσφατη αύξηση της μόλυνσης των χρηστών από τον ιό HIV. Εάν επιβεβαιωθεί η σύνδεση αυτή, τότε το σίσα λειτουργεί ως βραδυφλεγής βόμβα για το γενικό πληθυσμό.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις