ΣΙΝΕ

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Είπε "όχι" στη Ζενίτ ο Κυριάκος Παπαδόπουλος

Μολονότι η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης προσέφερε «γη και ύδωρ» στη Σάλκε για την απόκτηση του Κυριάκου Παπαδόπουλου, ο γερμανικός σύλλογος κατάφερε να αντισταθεί στην «πρόταση-μαμούθ» των ρώσων. 
 Πιο συγκεκριμένα η ομάδα του Σπαλέτι προσέφερε στους «βασιλικούς μπλε» 18 εκατ. ευρώ για να κάνουν δικό τους τον 20χρονο στόπερ, ωστόσο από την πλευρά του...
το συγκρότημα του Στέφενς ζητούσε… ακατέβατα 20 εκατ. ευρώ για την πώλησή του. 
 Έτσι δεν βρέθηκε η «χρυσή τομή» ανάμεσα στις δύο πλευρές και μετά από αυτήν την εξέλιξη ο Παπαδόπουλος θα παραμείνει στο δυναμικό του συλλόγου της Μπουντεσλίγκα. Ο 20χρονος παίκτης ήταν θετικός στο ενδεχόμενο να πάει στη Ρωσία, ενώ ο πατέρας φέρεται να είχε ήδη ταξιδέψει στην Αγία Πετρούπολη για να «τσεκάρει» τις προπονητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου και τις συνθήκες που επικρατούν στη χώρα. 
 Υπενθυμίζεται ότι η Ζενίτ πρόσφερε στον Παπαδόπουλο πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τις ετήσιες απολαβές του να αγγίζουν τα 3 εκατ. ευρώ (σ.σ.: θα τετραπλασιάζονταν οι ετήσιες απολαβές του).  
Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο Παπαδόπουλος αναμένεται εντός των προσεχών ημερών να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον γερμανικό σύλλογο μέχρι το 2016. 

 Zougla.gr 
 ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις