ΣΙΝΕ

Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Νέα στοιχεία στην υπόθεση της δολοφονίας της Πάρου!!!

Βρέθηκε ένα κινητό και ένα καπέλο!!!
Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένα κινητό τηλέφωνο που έπεσε στο σημείο της συμπλοκής όπου έχασε τη ζωή του ο άτυχος ταξιτζής. Το κινητό, που ανήκει σε κάποιον από τους πέντε ένοπλους δράστες, το περισυνέλεξαν οι αστυνομικοί και διαπιστώθηκε ότι είναι καρτοκινητό και ότι ανήκει σε Αλβανό.
Επίσης βρέθηκε ότι από το συγκεκριμένο κινητό οι δράστες νωρίτερα είχαν μιλήσει με πολλούς γνωστούς τους. Το κινητό έχει σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας όπου και εξετάζεται προκειμένου να διαπιστωθούν οι επικοινωνίες που έχει με άλλα κινητά.
Επίσης έχει ενεργοποιηθεί το σύστημα καταγραφής κινητών τηλεφωνημάτων πριν και μετά την ληστεία της Παρασκευής στη Νάουσα της Πάρου ώστε να διαπιστώσουν οι αστυνομικοί ποιοι μίλησαν και με ποιους στην ευρύτερη περιοχή που έγινε η δολοφονία.
Στο σημείο της συμπλοκής όπου δολοφονήθηκε ο οδηγός ταξί Δημήτρης Μίχας ο δράστης που τον πυροβόλησε έριξε μία σφαίρα. Ο κάλυκας από το όπλο βρέθηκε και στάλθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας προκειμένου να διαπιστωθεί από τις βαλλιστικές εξετάσεις να το όπλο έχει χρησιμοποιηθεί και σε άλλη παράνομη ενέργεια.

Μετά το κινητό βρέθηκε και καπέλο
Σημαντικά ευρήματα από την αιματηρή ληστεία της Πάρου, που μπορούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης και να οδηγήσουν στη σύλληψη των δραστών, φαίνεται να έχουν στα χέρια τους οι αρχές.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στα χέρια της αστυνομίας, εκτός από το κινητό τηλέφωνο, που έπεσε από έναν από τους ένοπλους δράστες, βρίσκεται ένα καπέλο τύπου τζόκεϊ το οποίο παρέδωσε. όπως και το κινητό, στην αστυνομία πολίτης.
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις παραμένουν στο νησί για τον εντοπισμό των δραστών ενώ παράλληλα αναζητούν στοιχεία από τις επικοινωνίες μέσω κινητών τηλεφώνων το επίμαχο διάστημα.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις