ΣΙΝΕ

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Μόνο ο ΟΦΗ έμεινε χωρίς άδεια!!!

Ο ΟΦΗ έμεινε μόνο χωρίς άδεια καθώς Οι 7 από τις 8 ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας που δεν είχαν αδειοδοτηθεί εξασφάλισαν σήμερα πιστοποιητικά συμμετοχής. Παρ’ όλα αυτά η ομάδα του Ηρακλείου θα συμμετάσχει κανονικά στο πρωτάθλημα μετά την τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή για τις «προβληματικές» εταιρείες.
Το θέμα των αδειοδοτήσεων των 8 ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας ήταν ουσιαστικά τυπικής διαδικασίας, αφού από τη στιγμή που κατατέθηκε η τροπολογία στη Βουλή για την υπαγωγή των προβληματικών ΠΑΕ σε καθεστώς ρύθμισης για ένα μήνα, η συνεδρίαση της επιτροπής επαγγελματικού αθλητισμού ήταν λίγο πολύ «ανευ σημασίας».
Η ΑΕΚ αφού κατέβαλλε περίπου 1 εκ. ευρώ τις τελευταίες τρεις ημέρες κατάφερε να πάρει άδεια, ενώ όπως έχει προαναγγείλει ήδη και η διοίκηση θα «κόψει» κανονικά και εισιτήρια με τον Αστέρα Τρίπολης.
Η ΕΕΑ εμφανίστηκε πιο χαλαρή στο θέμα της μη κατάθεσης εγγυητικής επιστολής και έτσι, στους Παναθηναϊκό, Άρη και Πανιώνιο (ο οποίος προσκόμισε χθες φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, αλλά όχι και εγγυητική) δόθηκε προθεσμία μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου ώστε να διευθετήσουν τη συγκεκριμένη εκκρεμότητα.Την ίδια ώρα, χωρίς καμία άλλη περαιτέρω διαδικασία εξασφάλισαν άδεια οι ΠΑΟΚ, Πλατανιάς και Πανθρακικός.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις