ΣΙΝΕ

Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Ελληνίδα ηθοποιός «τα φοράει» κανονικά στον άντρα της

Σάλος ξέσπασε με γνωστή ελληνίδα ηθοποιό, που φέρεται να κερατώνει κανονικά τον άντρα της. Γιατί αποφάσισε να εκδικηθεί τον άντρα της και ποιες οι φήμες για παράλληλη σχέση;
Θεωρείται μια από τις πιο όμορφες Ελληνίδες. Ηθοποιός με πολλά ταλέντα. Πριν από μερικά χρόνια παντρεύτηκε τον επί χρόνια σύντροφό της με τον οποίο έχουν και ένα παιδί! 
Αυτός επίσης ωραίος άνδρας! Μέχρι πριν από λίγο καιρό δεν είχαν δώσει αφορμές ένα ήσυχο ζευγαράκι που απλά ζούσε τον έρωτά του. Βέβαια εκείνος ήταν λίγο ατακτούλης αφού... γλυκοκοίταζε μέχρι και φίλες της, γιατί η συγκεκριμένη έχει κολλητές γνωστές ελληνίδες καλλονές. Ο γάμος συνέχιζε όμως μέχρι που εκείνη αποφάσισε να πάρει το αίμα της πίσω. Όχι φυσικά με το να ξενοκοιμάται.
Έκανε κάτι χειρότερο. Βρήκε μόνιμο δεσμό. Και το χει δίπορτο. Πρώτα, με τον νόμιμο αλωνίζουν τα νησιά και ποζάρουν όλο χαρά και ευτυχία. Και όταν βρίσκεται μόνη της τηλεφωνεί στον παράνομο και του λέει πόσο βαριέται και πόσο χάλια περνάει. Μάλιστα στις φίλες της μιλάει συνεχώς για τον γκόμενο και δηλώνει περήφανη που τα φοράει στον άντρα της. Το θέμα να μην τη πιάσει γιατί όπως ξέρω, ο συγκεκριμένος έχει βαρύ χέρι.

fimes.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις