ΣΙΝΕ

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Βραδιά ...προ Champions League ΠΑΟ Μάδεργουελ (ΟΤΕ 21:45)

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Μάδεργουελ σήμερα στο ΟΑΚΑ στις 21:45 (ΟΤΕ SPORT 1) και θέλει να σφραγίσει την πρόκριση του στα play off του Champions League με νίκη μπροστά στον κόσμο του αυτήν την φορά.
Οι «πράσινοι» στην πρώτη εκτός έδρας αναμέτρηση με την σκωτσέζικη ομάδα, είχαν επικρατήσει με 2-0 και το έργο τους φαντάζει πιο εύκολο, καθώς θα αγωνιστούν στην έδρα τους και με την υποστήριξη του κόσμου τους, ωστόσο ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου τόνισε πως οι παίκτες του θα πρέπει να είναι περισσότερο συγκεντρωμένοι, καθώς οι αντίπαλοι τους θα αγωνιστούν μόνο για την νίκη. Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τους Καρνέζη, Βύντρα, Μπουσόνγκ, Βελάσκες, Σπυρόπουλο, Βιτόλο, Ζέκα, Σισοκό, Μαυρία, Χριστοδουλόπουλος, Τοτσέ.
Στην αποστολή των «πράσινων» βρίσκονται και οι: Κοτσόλης, Κατσουράνης, Πετρόπουλος, Φορναρόλι, Φουρλάνος Σεϊταρίδης, ενώ εκτός έμειναν οι Πίντο, Σο, Ιωαννίδης, Καπίνο, Ταμπάκης, Λαγός, Χουχούμης, Δώνης, Κουσίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης και Μπαρμπαρούσης.
Η Μάδεργουελ από την άλλη πλευρά, αναμένεται να παραταχθεί με 4-4-2, ενώ στην ενδεκάδα θα βρίσκονται οι Ράντολφ. Χέιτλι, Ράμσντεν, Χάτσινσον, Χάμελ, Μέρφι, Λο, Λάσλεϊ, Ντέιλι, Χίγκντον, Ογιάμα.Ο «άρχοντας» της αναμέτρησης θα είναι ο Στέφαν Στούντερ, ο οποίος θα «σφυρίξει» για πρώτη φορά αγώνα Ελληνικής ομάδας.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις