ΣΙΝΕ

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Με ποιές ομάδες θα κληρωθεί ο ολυμπιακός στους ομίλους του Champions League;

Έχει ξεκαθαρίσει ουσιαστικά το τοπίο ενόψει της κλήρωσης της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και μπορεί κάποιος να σταθεί σε δύο πράγματα, εν πρώτοις, αναφορικά με τον Ολυμπιακό.
Πρώτον, ότι βάσει πιθανοτήτων θα πέσει με αγγλική ομάδα από το πρώτο γκρουπ δυναμικότητας και με... πορτογαλική ή ουκρανική από το δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας! 
Πολύ απλά γιατί στο πρώτο γκρουπ, από τις οκτώ ομάδες είναι τρεις αγγλικές (Σίτι, Γιουνάϊτεντ κι Άρσεναλ) και στο δεύτερο από τις οκτώ ομάδες, είναι δύο πορτογαλικές (Μπενφίκα, Μπράγκα) και δύο ουκρανικές (Σαχτάρ και Ντινάμο Κιέβου)...
Και δεύτερον, ότι αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς το πιο μεγάλο ενδιαφέρον από την κλήρωση αφορά τον αντίπαλο από το τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας, καθότι προέχει για κάθε ελληνική ομάδα που μπαίνει στην πιο δύσκολη διασυλλογική διοργάνωση του κόσμου να διασφαλίζει την τρίτη θέση, ώστε να συνεχίζει την ευρωπαϊκή της περιπέτεια, μέσω του Γιουρόπα Λιγκ. Κι άμα στη συγκεκριμένη σεζόν είναι πολύ καλή και τη βοηθήσουν κι οι συγκυρίες να κάνει το μπαμ και να προκριθεί στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ ως δεύτερη.
Από το τέταρτο γκρουπ η Ντινάμο Ζάγκρεμπ κι η Νόρτζελαντ Δανίας θεωρητικά τουλάχιστον αποτελούν αντιπάλους «καλούς» για τον Ολυμπιακό. Και η Μπάτε Μπορίσοφ, που πάντως μάλλον είναι καλύτερη από τις άλλες δύο! Το ίδιο και η ρουμάνικη Κλουζ, εάν περάσει την σχεδόν πάντα αξιόπιστη Βασιλεία.
Τέλος πάντων, αυτοί οι αντίπαλοι δεν έχουν σχέση με την Μπορούσια Ντόρτμουντ (!), την ισπανική Μάλαγα, τη γαλλική Μονπελιέ, ακόμη ακόμη τη Βασιλεία, εφόσον περάσει, πιθανόν και την Σέλτικ και τους Τούρκους της Γαλατά, αν τελικά είναι στο δ΄ γκρουπ.
Το ωραίο είναι ότι πιάνω κάθε φορά τον εαυτό μου πριν από κάθε κλήρωση, να κάνω υπολογισμούς και εκτιμήσεις, όπως τώρα, ενώ κατά βάθος ξέρω πολύ καλά μετά από εμπειρία τόσων ετών, ότι οι κληρώσεις σπανιότατα παίζουν μεγάλο ρόλο στην πορεία του Ολυμπιακού. Το θέμα είναι πόσο δυνατός εμφανίζεται και πόσο τυχερός είναι κάθε σεζόν…

blog.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις