ΣΙΝΕ

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Ατρόμητος - Νιούκαστλ ( NS2 22:00)

Επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά απο 6 χρόνια κάνουν σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου τόσο ο Ατρόμητος όσο και η Νιούκασλ.
Την περίοδο 2006-07 ο Ατρόμητος αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ από τη Σεβίλλη με 6-1 συνολικό σκορ, ενώ οι «ανθρακωρύχοι» απο την Αλκμάαρ στα εκτός έδρας γκολ (4-4 συνολικό σκορ).
Το έργο της ελληνικής ομάδας είναι δύσκολο αλλά όπως είπε και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, θα πρέπει να διεκδικήσει τις πιθανότητές του. Μπορεί να ταξιδεψε στην Ελλάδα με απουσίες βασικότατων παικτών της, ωστόσο η αγγλική ομάδα διαθέτει ακόμα και έτσι παίκτες με ποιότητα και εμπειρία.

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός δεν αντιμετωπίζει απο την πλευρά του προβλήματα τραυματισμών και παρά το γεγονός ότι άφησε ανοιχτά τα χαρτιά του στη χτεσινή προπόνηση η ενδεκάδα μάλλον είναι γνωστή. Απο την άλλη πλευρά ο Άλαν Πάρντιου δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Μπεν Αρφά (τιμωρημένος απο uefa), Μπα, Κολοτσίνι,Τιοτέ, Σόλα και Σάμι Αμεόμπι,Βούκσιτς και Φέργκιουσων. Είναι χαρακτηριστικό ότι απο το Σαββατιάτικο ματς με την Τότεναμ, μόνο οι Παπίς Σίσέ, Τέιλορ και Περτς είναι στην ενδεκάδα, ενώ ο 37 Χάρπερ είναι ο μοναδικός απο εκείνο το τελευταίο ματς στην Ευρώπη με την Αλκμάαρ. Χαρακτηριστικό είναι οτι ο Πάρντιου δέχθηκε χτες τις ευχές του Ζοζέ Μουρίνιο για καλή τύχη και επιστροφή στα ευρωπαϊκά σαλόνια.
Τα πλάνα των ενδεκάδων
Ατρόμητος (4-3-3): Ιτανζ, Γιαννούλης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Σκόνδρας, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Μπρίτο, Επστάιν, Μπέλιτς, Κούτσι
Νιούκασλ (4-5-1): Χάρπερ, Ρ. Τέιλορ, Περτς, Σ. Τέιλορ, Ταβερνιέ, Ανίτα, Μπιγκιριμάνα, Μαρβό, Γκέσλινγκ, Ομπερτάν, Σισέ

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις