ΣΙΝΕ

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Super League: ΠΑΟΚ – Πανθρακικός 1-0 (video)

Με τον Στέφανο Αθανασιάδη να σκοράρει και στο τέταρτο φετινό επίσημο παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Πανθρακικό με 1-0 μπροστά σε 7.000 θεατές στην Τούμπα, στο πλαίσιο της πρεμιέρας της Super League.
Ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο του αγώνα και άγγιξε το γκολ στο 26′, όταν από κόρνερ του Robert ο Κατσικάς κέρδισε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα χτύπησε πρώτα στο κεφάλι του Munafo που βρισκόταν στη γραμμή της εστίας και στη συνέχεια στο αριστερό δοκάρι.

Το γκολ για τον ΠΑΟΚ ήρθε στο 57′, με φοβερό σουτ του Αθανασιάδη στην κίνηση, έξω από την περιοχή. Ωστόσο, το ματς είχε και απώλειες για τον ΠΑΟΚ, καθώς τραυματίστηκε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης στο πρώτο μέρος σε μία κόντρα με τον Μίνγκα, με τις πρώτες εκτιμήσεις να αναφέρουν ότι υπέστη κάκωση. Ο Πανθρακικός είχε κάποιες καλές στιγμές στο ματς, ωστόσο δεν κατάφερε να γίνει ιδιαίτερα απειλητικός.
Τα γκολ: Αθανασιάδης 57′
Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ : Γλύκος, Κωνσταντινίδης, Κατσικάς, Khumalo, Σταφυλίδης, Γεωργιάδης (75′ Φωτάκης), Lazar, Κάτσε, Robert (66′ Γιάννου), Σαλπιγγίδης (46′ Lawrence), Αθανασιάδης.
Πανθρακικός: Adilovic, Vallarejo (Μιχαλόπουλος 82′), Στάθης, Σαρακατσάνος, Lucero, Λαδάκης, Serfa, Munafo, Μίνγκας (61′ Κοντογουλίδης), Baikara, Κυβελίδης (74′ Γωνιάδης ).
Δείτε  το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα ΠΑΟΚ – Πανθρακικός 1-0


sportena.com
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις