ΣΙΝΕ

Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Super League: Βέροια – Ολυμπιακός (preview)

Στη δεύτερη ημέρα της 1ης αγωνιστικής ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται απόψε (21:30, NS1) στη Βέροια κόντρα στην τοπική ομάδα, θέλοντας να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στη Super League.
Η Βέροια επιστρέφει σήμερα και τυπικά στα μεγάλα σαλόνια και με τον Μάκη Χάβο στο τιμόνι της θέλει να κάνει ένα θετικό ξεκίνημα στη σεζόν. Η ΠΑΕ ζήτησε την στήριξη του κόσμου, η οποία πρέπει να θεωρείται δεδομένη, ενώ ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως οι παίκτες του θα σεβαστούν, αλλά δεν θα φοβηθούν τους νταμπλούχους Ελλάδας.
Χωρίς τους Becera, Die (επέστρεψε την Παρασκευή από την Γαλλία και είναι ανέτοιμος) και τον τιμωρημένο Bellon θα παραταχθεί απόψε η «βασίλισσα του Βορρά», με την 18μελή αποστολή της ομάδας να αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:
Δασκαλάκης, Γεωργιάδης, Sznaucner, Kali, Thomas, Γεωργέας, Καλογέρης, Olaitan, Bargan, Ze Vitor, Ιωάννου, Καντιμοίρης, Παυλίδης, Βεργώνης, Τζημογιάννης, Αμαραντίδης, Καλτσάς, Guillermo.
Στο αντίπαλο στρατόπεδο, οι «ερυθρόλευκοι», έχοντας, πλέον, στον πάγκο τους τον 38χρονο Πορτογάλο προπονητή, Leonardo Jardim, και δίχως τον σημαντικό επιθετικό Kevin Mirallas, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Everton, φιλοδοξούν να φύγουν με το «διπλό» από τη μακεδονική πόλη.
Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, ο Ολυμπιακός έδωσε αρκετά «δυνατά» φιλικά, επικρατώντας μεταξύ άλλων του Ερυθρού Αστέρα με 2-1, φέρνοντας ισοπαλία με τη Newcastle (1-1) και χάνοντας εκτός έδρας από τις Sporting Λισαβόνας και Napoli (1-0 και 3-0 αντίστοιχα).

Αναφορικά με το σημερινό παιχνίδι, ο Jardim κατάρτισε 19μελή αποστολή, από την οποία εξαιρέθηκαν οι Μανωλάς, Βλαχοδήμος, Ζαραδούκας, Λυκογιάννης και Τάτος (τραυματίας). 
Οι 19 εκλεκτοί είναι οι εξής: Carroll, Megyeri, Σιόβας, Χολέβας, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Greco, Ibagaza, Fuster, Modesto, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Fejsa, Abdoun, Μήτρογλου, Pantelic, Djebbour, Machado, Contreras.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις