ΣΙΝΕ

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Σχεδιαστής κατηγορείται για φοροδιαφυγή 2,5 εκ ευρώ

Πολύ γνωστός σχεδιαστής, που έχει περισσότερα από ένα καταστήματα στο Κολωνάκι, κατηγορείται για φοροδιαφυγή ύψους 2,5 εκ ευρώ. Συγκεκριμένα διαπιστώθηκε ότι δεν έχει κόψει αποδείξεις για ρούχα αξίας 2,5 εκ ευρώ από το 2006 έως το 2011. Από το ατελιέ του πολύ γνωστού σχεδιαστή περνούσε όλη η ''αφρόκρεμα΄΄ της υψηλής κοινωνίας. Οι κυρίες διάλεγαν το φόρεμα, ή το νυφικό της αρεσκείας τους, μόνο που η συναλλαγή γινόταν εκτός καταστήματος. Σύμφωνα με το πόρισμα του ΣΔΟΕ τα χρήματα έμπαιναν σε τραπεζικό λογαριασμό του πολύ γνωστού σχεδιαστή και όταν η συναλλαγή ολοκληρωνόταν ο σχεδιαστής σε ένα τετράδιο έγραφε τη λέξη οκ !! 
 Όλοι όσοι τον γνώριζαν πολύ καλά έπεσαν από τα σύννεφα καθώς το τελευταίο διάστημα επανειλημμένα ο σχεδιαστής περιέγραφε την δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία βρισκόταν. Είχε εκμυστηρευτεί μάλιστα σε φίλο του σύμφωνα με τις πληροφορίες ότι σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να φύγει από την Ελλάδα. 
 Αφοσιωμένος στη δουλειά του, ο γνωστός σχεδιαστής με τις περισσότερες ώρες τις ημέρας να τις περνά στο ατελιέ του, σπάνια έκανε εμφανίσεις σε κοσμικά πάρτι παρόλο που οι προσκλήσεις ήταν πολλές. 
Η προσωπική του ζωή δεν είχε απασχολήσει σχεδόν ποτέ καθώς απέφευγε να δίνει τροφή για σχόλια.  
Σύμφωνα με τις πληροφορίες το επόμενο διάστημα και άλλοι σχεδιαστές θα μπουν στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ. 

Star.gr 
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις