ΣΙΝΕ

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Τα λόγια του Κατίδη στο Διούδη πριν το ΆΕΚ -Άρης

Τα όχι καλά λόγια που είπε ο Γιώργος Κατίδης στο Σωκράτη Διούδη πριν τον αγώνα του Άρη κόντρα στην ΑΕΚ της Κυριακής, αποκάλυψε ο πατέρας του τερματοφύλακα, Δημήτρης σε συνέντευξη που έδωσε για την αγωνιστική πορεία του γιου του.
Ο πρώην παίκτης του Άρη πριν από το παιχνίδι ανέφερε στο Διούδη πως θα σκοράρει αν και μετά από πολλες προσπάθειες δεν τα κατάφερε.
Αναλυτικά τα όσα είπε στο «Αθλητικό Μετρόπολις»:
Για το πως βλέπει την ανοδική πορεία του Σωκράτη Διούδη στην ομάδα, ειδικά από τη στιγμή που έχει πάρει θέση βασικού: «Δεν έχω παράπονο από το Σωκράτη. Ήταν πάντα πολύ ώριμος. Δεν θέλει όμως να είμαι στο γήπεδο όταν παίζω. Ξέρει ότι είμαι αγχώδης και έχω βεβαρημένο ιατρικό παρελθόν».

Για τη συμπεριφορά του Μάρκου Βελλίδη που άνοιξε την πόρτα της βασικής ενδεκάδας στον γιο του: «Μου έλεγε πάντα για τις συμπεριφορές των παιδιών και μου είπε ότι δεν περίμενε αυτό το περιστατικό με τον Βελλίδη. Δεν περίμενε μια τέτοια ευκαιρία. Βέβαια ήταν έτοιμος οποιαδήποτε στιγμή χρειαζόταν. Δεν τον φοβάμαι. Είναι πολύ προσγειωμένος. Δούλεψε πολλά χρόνια με τον Περγαμηνέλη και τον πίστευε πάρα πολύ».
Για το αν υπήρξε κάποια στιχομυθία ανάμεσα στον Γιώργο Κατίδη και τον Σωκράτη Διούδη πριν ή κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ΑΕΚ-Άρης: <<Πριν από το παιχνίδι είπε ο Κατίδης στον γιο μου ότι..θα στο παστελώσω». Δεν υπήρχε κάποια άλλη συνομιλία. Δεν αντάμωσαν καθόλου στο παιχνίδι με τον Γιώργο. Χθες μίλησαν στο τηλέφωνο πάντως». Από τη μεριά του ο Σωκράτης Διούδης σε συνέντευξη που έδωσε για το ματς με αντίπαλο τη Κέρκυρα αναφέρθηκε στο Κατίδη: «Δεν συζητήσαμε μετά το παιχνίδι, το παιδί το είπε με χιούμορ. Ο καθένας κοιτάει την ομάδα του, μου φάνηκε λίγο περίεργο όταν τον αντιμετώπισα ως αντίπαλο αλλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο ο καθένας κοιτάει την ομάδα του. Μου φάνηκε πολύ περίεργο αλλά τον ξέρω σαν ποδοσφαιριστή και αν γινόταν κάποια φάση θα μπορούσα να αντιδράσω καλύτερα απ" ότι αν ήταν ένας άλλος παίκτης της ΑΕΚ». 

 Seleo.gr 
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις