ΣΙΝΕ

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Βιταμίνη του σεξ η Βιταμίνη Ε!!!

Κάποιοι αποκαλούν τη Βιταμίνη Ε την “βιταμίνη του σεξ”, “βιταμίνη του έρωτα” ή αλλιώς και “αναπαραγωγική βιταμίνη”. Και αυτός ο τιμητικός όρος δεν είναι τυχαίος.
Μπορεί η ερωτική σου διάθεση να είναι πεσμένη μετά από έναν κουραστικό χειμώνα και με όλα τα άγχη και τα βάρη που έφερε μαζί της η οικονομική κρίση. Αισθάνεσαι ότι η λίμπιντο σου βρίσκεται στο ναδίρ; Και ότι δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να σε ξεσηκώσει σεξουαλικά; Υπάρχει για σένα η Βιταμίνη Ε που είναι θαυματουργή και άκρως ερωτική όπως μας εξηγεί και η dr. Joyce Johnson.
Η βιταμίνη βοηθά στην παραγωγή σεξουαλικών ορμονών, οι οποίες βοηθούν στην επιθυμία, στην ελκυστικότητα αλλά και στη διάθεση.
Έχει αντιγηραντική δράση κάτι που έμμεσα τονώνει το σεξαπίλ και την ερωτική διάθεση. Συστήνεται για τη θεραπεία της ανδρικής ανικανότητας.
Που μπορεί να βρείτε την “ερωτική βιταμίνη”
Στο ελαιόλαδο
Στο αβοκάντο
Στο σπανάκι
Στο μαϊντανό
Στους ξηρούς καρπούς

Tip
Η σωστή δοσολογία είναι 15 mg καθημερινά. Κατανάλωσε 3-4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, φάει μία χούφτα ξηρούς καρπούς ή ένα αβοκάντο και θα δεις την ερωτική σου ζωή και διάθεση -ειδικά εν όψει διακοπών- να απογειώνεται.

Star.grΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις