ΣΙΝΕ

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Οι αδερφές που ήρθαν με τα πόδια από την Τσεχία στη Θεσσαλονίκη!

Από το Μπρνο της Τσεχίας ως τη Θεσσαλονίκη περπάτησαν οι αδερφές Άννα και η Χριστίνα Smutny- Αλμετίδου, οι οποίες με αυτό τον τρόπο θέλησαν να στείλουν ένα μήνυμα αισιοδοξίας στους Έλληνες, που δοκιμάζονται από την κρίση!
Οι δύο αδελφές ελληνικής καταγωγής, που την 1η Αυγούστου ξεκίνησαν με αφετηρία το Μπρνο,διέσχισαν με τα πόδια την Κεντρική Ευρώπη και τα Βαλκάνια και έφτασαν σήμερα στη Θεσσαλονίκη, υποστηρίζοντας με το συμβολικό αυτό τρόπο τους Έλληνες στις δύσκολες ώρες που περνούν εξαιτίας τηςκρίσης, αλλά και μεταφέροντας μήνυμα υποστήριξης των δικαιωμάτων των προσφύγων.
Η 37χρονη σήμερα Χριστίνα γεννήθηκε στην Τσεχία, ενώ η 29χρονη αδελφή της Άννα στονΚαναδά, αλλά η Ελλάδα, στην οποία έμειναν στο παρελθόν για σύντομα χρονικά διαστήματα, ήταν πάντα μέσα στην καρδιά τους.
«Θέλαμε εδώ και καιρό να έρθουμε και να εγκατασταθούμε στην Ελλάδα, αλλά η κρίση δυσκόλεψε την κατάσταση. Το Μάρτιο, όμως, αποφασίσαμε πως είχε έρθει η ώρα να κάνουμε κάτι γι’ αυτό και είπαμε να έρθουμε εδώ με τα πόδια για να υποστηρίξουμε συμβολικά τη χώρα» εξηγεί στο ΑΜΠΕ η Χριστίνα.
«Σηκωνόμασταν στις 5:30 το πρωί, κάναμε γιόγκα, μαζεύαμε τα πράγματά μας και περπατούσαμε προς τον επόμενο προορισμό» προσθέτει.
Μάλιστα, σε κάθε μεγάλη πόλη, όπου έστηναν τη σκηνή τους προκειμένου να διανυκτερεύσουν, έκαναν και μία ανοικτή συνεδρία γιόγκα, όπως αυτή που πραγματοποίησαν σήμερα στις 10:00, μπροστά στο Λευκό Πύργο.

thestival.grΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: