ΣΙΝΕ

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Η πιο καλοντυμένη γυναίκα στον κόσμο η Gwyneth Paltrow

Σύμφωνα με ψηφοφορία που διενήργησε το περιοδικό People για την πιο καλοντυμένη γυναίκα στον κόσμο, στην κορυφή αναδείχθηκε η Gwyneth Paltrow. Στην ψηφοφορία συμμετείχαν οι 42 εκατ. αναγνώστες του, οι εκδότες του και οι fashion bloggers.
Η 39χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και σύζυγος του τραγουδιστή των Coldplay Chris Martin είναι η πρώτη στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες γυναίκες στον κόσμο Η Gwyneth σύμφωνα με την Elizabeth Saltzman, δεν έχει διακυμάνσεις, έχει ένα στιλ και δεν το παρακάνει.
Η Gwyneth Paltrow, η οποία, όπως αποκαλύπτει η στιλίστριά της, ακολουθεί το μοτό «όσο απλότερο τόσο καλύτερο».

Η πικραμένη πλέον μετά τις τοπλες φωτογραφίες της Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Kate Middleton με το άψογο κομψό ντύσιμό της, βρίσκεται στη δεύτερη θέση.
Η 23χρονη Emma Stone, πρωταγωνίστρια στις "Υπηρέτριες" και τον "Spiderman", επελέγη ως η γυναίκα με το καλύτερο στυλ στο κόκκινο χαλί, ενώ η Rihanna επελέγη για το μεγαλύτερο ρίσκο που παίρνει στις στυλιστικές επιλογές της.
Ακολουθούν οι ηθοποιοί του Χόλιγουντ Emma Stone και Jessica Alba, η popstar Rihanna και το σουπερμόντελ Miranda Kerr.
Όσο για τους άνδρες; Αυτοί που αναδείχθηκαν για το ακαταμάχητο στιλ τους είναι οι Andrew Garfield, Brad Pitt, Colin Firth, Robert Pattinson, Chris και Liam Hemsworth αλλά και ο τραγουδιστής και σύζυγος της Beyonce Jay-Z.

madata.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις