ΣΙΝΕ

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Super League: ΑΕΚ – Άρης 1-1 (video)

ΑΕΚ και Άρης αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 στο ΟΑΚΑ για την τρίτη αγωνιστική της Super League, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να παίρνει βαθμό χάρη στο γκολ που πέτυχε στο ντεμπούτο του ο David Aganzo.
Στο πρώτο μέρος η ΑΕΚ είχε την απόλυτη κυριαρχία, καθώς οι παίκτες του Άρη αντιμετώπισαν σοβαρότατο πρόβλημα στην ανάπτυξή και είναι χαρακτηριστικό ότι δεν κατάφεραν να απειλήσουν ούτε μία φορά. Αντίθετα, η Ένωση είχε καλές στιγμές με τους Cordero (13′) και Φούντα (32′).
Η ΑΕΚ μπήκε πιο δυνατά και στο δεύτερο μέρος και στο 58′ κατάφερε να προηγηθεί με κεφαλιά του Yago μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ρίκκα. Ωστόσο, ο Άρης στη μοναδική του καλή στιγμή στο παιχνίδι, στο 74′, ισοφάρισε με τον Aganzo, που εκμεταλλεύτηκε άψογη μπαλιά του Καπετάνου και νίκησε την άμυνα των γηπεδούχων.

Τα γκολ: Yago 58′ – Aganzo 74′
Οι συνθέσεις:
ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος, Κοντοές, Yago , Κουτρουμπής, Βλάχος, Ρίκκα, Cordero, Λαγός (Κατίδης 41′), Guerreiro (Furtado 81′), Φούντας (Παπαδημητρίου 66′), Κατσικοκέρης.
Άρης: Διούδης, Ψυχογιός, Παντίδος (Νταμαρλής 46′), Παπαζαχαρίας, Γιαννίτσης (Ασλανίδης 59′), Coelho, Pulido, Καπετάνος, Παπαστεριανός (Γκέσιος 73′), Γιαννιώτας, Aganzo
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα ΑΕΚ – Άρης 1-1


http://www.sportena
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις