ΣΙΝΕ

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Προκριματικά World Cup 2014: Ελλάδα – Λιθουανία 2-0 (video)

Νίνης και Μήτρογλου χόρεψαν σάμπα τους Λιθουανούς!!!Νικηφόρος ήταν και ο δεύτερος αγώνας της Εθνικής ομάδας για τον προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014, καθώς το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επικράτησε με 2-0 της Λιθουανίας στο γήπεδο Καραϊσκάκη.
Μετά από ένα μέτριο πρώτο μέρος η Εθνική έγινε πιο αποτελεσματική στο δεύτερο, χάρη στην είσοδο του...
Κώστα Μήτρογλου. Στο 55′ μετά από κεφαλιά του Μήτρογλου και τη μπάλα στο δοκάρι, στην εξέλιξη της φάσης ο Σωτήρης Νίνης άνοιξε το σκορ με πλασέ από πλάγια θέση.
Στο 72′ οι δύο ποδοσφαιριστές συνδυάστηκαν και μετά από ασίστ του Νίνη ο Μήτρογλου έκανε με σουτ το 2-0 και ουσιαστικά κλείδωσε τη νίκη για την Εθνική.
Τα γκολ: Νίνης 55′, Μήτρογλου 72′
Οι συνθέσεις:
Ελλάδα: Καρνέζης, Τοροσίδης, Σπυρόπουλος, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Τζιόλης, Μανιάτης (46′ Μήτρογλου), Κατσουράνης, Φορτούνης (69′ Χολέβας), Νίνης, Γκέκας (80′ Μαυρίας).
Λιθουανία: Karčemarskas, Žaliūkas, Klimavičius, Vaitkūnas, Borovskis, Mikoliūnas, Šemberas, Ε. Česnauskis, Vicius, Velička (D. Česnauskis 46′), Šernas (56′ Rimkevicius)
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα Ελλάδα – Λιθουανία 2-0
  sportena ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)    Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις