ΣΙΝΕ

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Φορολόγια στους 15.000 καταθέτες του εξωτερικού

Ειδοποιητήρια με τα οποία θα κληθούν να καταβάλλουν συνολικά πρόσθετους φόρους 2,25 δισ. ευρώ για απόκρυψη εισοδημάτων που υπερβαίνουν τα 5 δισ. ευρώ θα αποσταλούν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα σε 15.000 φυσικά πρόσωπα με καταθέσεις στο εξωτερικό.
Το «κυνήγι» των φοροφυγάδων συνεχίζεται, με τις αποκαλύψεις για τη ροή «μαύρου» χρήματος στο εξωτερικό να προκαλεί σοκ σε μια χώρα η οποία πασχίζει να βρει έσοδα για τα άδεια κρατικά ταμεία, την ίδια στιγμή που οι περικοπές σε μισθούς και συντάξεις είναι συνεχείς. Το ΣΔΟΕ θα συνεχίσει τους ελέγχους και τις διασταυρώσεις ανάμεσα στα στοιχεία των φορολογικών δηλώσεων φυσικών προσώπων που έχουν κατατεθεί από το 2002 και μετά, με τα αντίστοιχα που υπάρχουν στο CD σε λίστα 54.000 καταθετών του εξωτερικού, προκειμένου να διαπιστωθεί αν τα εμβάσματα που βγήκαν από τη χώρα τα τελευταία τρία χρόνια δικαιολογούνται από το σύνολο των εισοδημάτων.
Το υπουργείο Οικονομικών θα βάλει φόρο 45% στα αδικαιολόγητα εισοδήματα, εφόσον οι καταθέτες δεν καταφέρουν να δικαιολογήσουν τις διαφορές που προκύπτουν από τις διασταυρώσεις.

Zougla.grΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις