ΣΙΝΕ

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Κομοτηνή: Παραδόθηκαν και οι άλλοι 2 δράστες του μακελειού

Με την παράδοση άλλων 2 κατηγορουμένων στην Ασφάλεια Κομοτηνής,έκλεισε ο φάκελος της αστυνομικής έρευνας για μακελειό που είχε γίνει την προηγούμενη Τετάρτη στη συνοικία Αλάν Κουγιού και στοίχησε τη ζωή σε έναν 29χρονο πατέρα 2 ανήλικων παιδιών.
Οι 2 αναζητούμενοι ηλικίας 20 και 36 χρόνων παρουσιάστηκαν μόνοι τους στο τμήμα και οδηγήθηκαν στην ανακρίτρια Ροδόπης από την οποία πήραν προθεσμία για να απολογηθούν. Είχε προηγηθεί η παράδοση πέντε από τους φερόμενους ως δράστες ηλικίας 24, 25, 33, 36 και 45 χρόνων την περασμένη Τρίτη και ενός 35χρονου την προηγούμενη Παρασκευή. Σε βάρος όλων, η εισαγγελέας Πρωτοδικών Ροδόπης άσκησε δίωξη για συνέργεια σε ανθρωποκτονία και σε απόπειρες ανθρωποκτονίας κατά συρροή.
Οι φερόμενοι ως δράστες είχαν ανοίξει πυρ στο ψαχνό,κατά τη διάρκεια γιορτής για τα γενέθλια ενός μικρού κοριτσιού στις 4 Οκτωβρίου, για να εκδικηθούν για την απόφαση μιας 16χρονης κοπέλας να μην παντρευτεί έναν από αυτούς, αλλά ένα νεαρό από άλλη οικογένεια!. Τα σκάγια τραυμάτισαν ελαφρά ένα 9χρονο αγόρι, άλλους δυο άνδρες ηλικίας 36 και 17 χρόνων και μια 31χρονη γυναίκα, όμως ο 29χρονος που άκουσε τους πυροβολισμούς και βγήκε από το σπίτι του για να δει τι συμβαίνει τραυματίστηκε θανάσιμα!


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις