ΣΙΝΕ

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

482 θέσεις σε σχολές της Ελληνικής Αστυνομία

Την πλήρωση 482 θέσεων διάφορων ειδικοτήτων προκήρυξαν τρεις σχολές της Ελληνικής Αστυνομίας, προκειμένου να καλύψουν ανάγκες τους σε διδακτικό αλλά και εποχικό προσωπικό. Ειδικότερα, η κατανομή των θέσεων έχει ως εξής:
Στο Τμήμα Δόκιμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής θα καλυφθούν: α) 256 θέσεις διδακτικού προσωπικού με ωριαία αποζημίωση για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών της κατά την εκπαιδευτική περίοδο 2012 - 2013. Από το σύνολο των συγκεκριμένων θέσεων οι 56 αφορούν τακτικό διδακτικό προσωπικό για μαθήματα με βαθμό Α και Β εξαμήνου, οι 92 αφορούν αναπληρωτές για μαθήματα Α και Β εξαμήνου, οι 40 αφορούν βοηθούς για μαθήματα Α και Β εξαμήνου, οι 26 αφορούν τακτικό διδακτικό προσωπικό για μαθήματα χωρίς βαθμό και οι 42 αφορούν αναπληρωτές για μαθήματα χωρίς βαθμό.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν όλες τις σχετικές πληροφορίες στην προκήρυξη η οποία δημοσιεύτηκε στο Διαύγεια με κωδικό ΑΔΑ: Β43ΠΙ-Π62. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 18 Οκτωβρίου, β) 13 θέσεις εποχικού προσωπικού που θα καλυφθούν με οκτάμηνες συμβάσεις. Συγκεκριμένα, θα καλυφθούν: δύο θέσεις μαγείρων ΔΕ, μία θέση ηλεκτρολόγου ΔΕ, μία θέση υδραυλικού ΔΕ, πέντε θέσεις τραπεζοκόμων ΥΕ και τέσσερις θέσεις λαντζιέρηδων ΥΕ. Η σχετική προκήρυξη δημοσιεύεται στο Διαύγεια με κωδικό ΑΔΑ: Β43ΠΙ-Λ79. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 16 Οκτωβρίου.
Στο Τμήμα Δόκιμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου θα καλυφθούν 188 θέσεις ωρομίσθιου διδακτικού προσωπικού εκ των οποίων: 55 θέσεις τακτικού διδακτικού προσωπικού για τα μαθήματα με βαθμό Α και Β εξαμήνου, 53 θέσεις αναπληρωτών για τα μαθήματα με βαθμό Α και Β εξαμήνου, 20 θέσεις βοηθών για τα μαθήματα με βαθμό, 27 θέσεις τακτικού διδακτικού προσωπικού για τα ενισχυτικά μαθήματα χωρίς βαθμό, 27 θέσεις αναπληρωτών για τα ενισχυτικά μαθήματα χωρίς βαθμό και έξι θέσεις βοηθών για τα ενισχυτικά μαθήματα χωρίς βαθμό. Η σχετική προκήρυξη δημοσιεύτηκε στο Διαύγεια με κωδικό ΑΔΑ: Β43ΠΙ-7Β0. Η προθεσμία υποβολήξς των αιτήσεων λήγει στις 18 Οκτωβρίου.
Στη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας στις Αχαρνές θα καλυφθούν 25 θέσεις με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ μηνών. Συγκεκριμένα, προκηρύσσονται: πέντε θέσεις μαγείρων ΔΕ, μία θέση ηλεκτρολόγου ΔΕ, μία θέση υδραυλικού ΔΕ, 10 θέσεις τραπεζοκόμων ΥΕ, έξι θέσεις λαντζιέρηδων ΥΕ και δύο θέσεις καθαριστών ΥΕ. Οι υποψήφιοι θα πρέπει: α) να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών, β) να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που θα τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης που επιλέγουν, γ) να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα που αφορά καταδίκη, υποδικία και δικαστική συμπαράσταση. Από το συγκεκριμένο περιορισμό εξαιρούνται οι υποψήφιοι για τις θέσεις βοηθητικού ή ανειδίκευτου προσωπικού υπό την προϋπόθεση ότι έχουν εκτίσει την ποινή τους ή ότι έχουν αρθεί τα μέτρα που τους έχουν επιβληθεί ή ότι έχουν απολυθεί υπό όρο. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 18 Οκτωβρίου. Η σχετική προκήρυξη δημοσιεύεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.astynomia.gr.


seleo.gr

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις