ΣΙΝΕ

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Προκηρύχθηκαν 54 θέσεις εποχικού προσωπικού στη Μακεδονία

Την πλήρωση 54 θέσεων εποχικού προσωπικού διάφορων ειδικοτήτων με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου προκήρυξαν τέσσερις φορείς της Μακεδονίας. Ειδικότερα, η κατανομή των θέσεων έχει ως εξής:
Το ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης – Αθλητισμού του δήμου Αμυνταίου προκήρυξε την πλήρωση πέντε θέσεων εκ των οποίων:

τρεις θέσεις βρεφονηπιοκόμων ΤΕ και δύο θέσεις βοηθών βρεφονηπιοκόμων ΔΕ. Με βάση τη σχετική προκήρυξη κατά την επιλογή των υποψηφίων λαμβάνεται υπόψη το κριτήριο της εντοπιότητας. Με βάση αυτό οι μόνιμοι κάτοικοι του νομού Φλώρινας προτάσσονται όλων των υπολοίπων. Τα άτομα που θα προσληφθούν θα απασχοληθούν από την υπογραφή της σύμβασής τους έως τις 31 Αυγούστου του 2013. Πληροφορίες για τα απαιτούμενα προσόντα, τα δικαιολογητικά και τη διαδικασία αναφέρονται στην προκήρυξη, η οποία δημοσιεύεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.amyntaio.gr. Για πληροφορίες σχετικά με την προθεσμία υποβολής των αιτήσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 23863 – 50125.

Η 11η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων που εδρεύει στη Βέροιαπροκηρύσσει: α) μια θέση συντηρητή αρχαιοτήτων και έργων τέχνης ΤΕ (ομάδα Α) για τη συντήρηση ψηφιδωτών και λίθων – μαρμάρων για εργασία στα Σέρβια. Η προκήρυξη δημοσιεύτηκε στο Διαύγεια με κωδικό ΑΔΑ: Β433Γ-ΩΚ2, β) μία θέση συντηρητή αρχαιοτήτων και έργων τέχνης ΔΕ για τη Βέροια. Η προκήρυξη δημοσιεύτηκε στο Διαύγεια με κωδικό: ΑΔΑ: Β433Γ-Σ7Σ και γ) δύο θέσεις εργατοτεχνιτών ΔΕ για τη Σιάτιστα. Η προκήρυξη δημοσιεύτηκε στο Διαύγεια με κωδικό: ΑΔΑ: Β433Γ-ΠΣ2. Για όλες τις θέσεις της 11ης ΕΒΑ η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 5 Νοεμβρίου.

Ο Κοινωνικός Πολιτιστικός Οργανισμός του δήμου Δέλτα προκήρυξε την πλήρωση 14 θέσεων εκ των οποίων: έξι θέσεις βρεφονηπιοκόμων ΤΕ για διάστημα έως τις 31 Ιουλίου του 2013, μία θέση φυσιοθεραπευτή ή φυσιοθεραπείας ΤΕ για οκτώ μήνες, μία θέση βιβλιοθηκονόμου ΤΕ για οκτώ μήνες, τρεις θέσεις μαγείρων ΔΕ έως τις 31 Ιουλίου και τρεις θέσεις καθαριστών ΥΕ έως τις 31 Ιουλίου. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέξουν στη σχετική προκήρυξη η οποία δημοσιεύεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.dimosdelta.gr. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου.

Ο ΑΗΣ Μελίτης (της ΔΕΗ) προκήρυξε την πλήρωση με οκτάμηνες συμβάσεις 31 θέσεων εκ των οποίων: μία μηχανικού ΠΕ (τεχνικού ασφαλείας), 28 μηχανοτεχνιτών ΔΕ, μία μανουβραδόρου ΔΕ και μία τορναδόρου ΔΕ. Η προκήρυξη δημοσιεύεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.dei.gr. Αιτήσεις από αύριο έως και τις 9 Νοεμβρίου.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις