ΣΙΝΕ

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Έγινε μπαμπάς σπάζοντας το ρεκόρ στα 96 του!

Όσο και αν πέφτετε από τα σύννεφα… ο Ramjit Raghav που ζει στην Ινδία έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά στα 96 του χρόνια, σπάζοντας το ρεκόρ που ο ίδιος κατείχε, αφού στα 94 του έκανε το πρώτο του παιδί!
Ο ίδιος έλεγε πως ένας γιος ήταν αρκετός, ωστόσο υποδέχθηκε με... ανοιχτές αγκάλες μαζί με τη σύζυγό του Shakuntala και τον δεύτερο γιο. Μάλιστα, όταν είπε στους γιατρούς πως εκείνος είναι ο πατέρας δεν μπορούσαν να κρύψουν το γέλιο τους.
«Τι να κάνω; Είναι θέλημα Θεού. Εκείνος ήθελε να κάνω κι άλλο έναν γιο», λέει ο 96χρονος.
H αλήθεια είναι πως και εκείνος το επεδίωξε κατά κάποιον τρόπο, αφού κάνει σεξ τρεις φορές τρεις κάθε βράδυ! Παράδειγμα προς μίμηση ο 96χρονος!
« Οι γείτονές μου ζηλεύουν και με ρωτούν ποιο είναι το μυστικό μου αλλά τους λέω πως είναι θέλημα Θεού. Είμαι υγιής και απολαμβάνω το σεξ με τη γυναίκα μου. Πιστεύω πως είναι πολύ σημαντικό για ένα ανδρόγυνο να έχει τακτικές σεξουαλικές επαφές, όταν η γυναίκα μου το ζητάει μπορώ να συνεχίζω όλο το βράδυ αλλά για το χάρη των παιδιών μου έχω βάλει τις ανάγκες μας στην άκρη προς το παρόν».
Όσο για το τι είναι αυτό που τον κρατάει σε φόρμα; Ο Ramjit υποστηρίζει πως η καθημερινή κατανάλωση αμυγδάλων, βουτύρου και γάλακτος τον κράτησε σεξουαλικά δραστήριο.
"Νοιάζομαι για τη γυναίκα μου και της δίνω ό,τι χρειάζεται. Είναι μία πολύ χαρούμενη γυναίκα", τονίζει. Όμως και εκείνη δεν έχει παράπονο και γιατί να έχει άλλωστε; Πιστεύει πως θα είχε πεθάνει αν δεν είχε βρει τη φροντίδα στο πρόσωπο του Ramjit.






Star.gr

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις