ΣΙΝΕ

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Πωλείται το ΤΕΙ Ηγουμενίτσας;

Το γύρο του διαδικτύου κάνει από το πρωί η παραπάνω φωτογραφία!! Στην πινακίδα του ΤΕΙ Ηγουμενίτσας, μετά τη διασταύρωση της Ν. Σελεύκειας, έχει μπει πωλητήριο, στο όποιο μάλιστα αναγράφεται και το τηλέφωνο του πωλητή!!!

Αν και μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε ότι υπάρχουν τέτοιες προθέσεις από το Υπουργείο Παιδείας, ωστόσο η έξυπνη πλάκα, φανερώνει το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει το ίδρυμα και το μαύρο του το χάλι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΤΕΙ υπολειτουργεί, πλέον, με

ελάχιστους φοιτητές, ενώ έχει απομείνει μ' ένα σχεδόν τμήμα. Οι φοιτητές διαμαρτύρονται ότι δεν έχουν σίτιση και το ΤΕΙ εμφανίζει γενικά μια παρατημένη εικόνα... Άρα το πωλητήριο για κάποιους είναι η μόνη "σωτήρια" κίνηση!!!
Το Star.gr πάντως επικοινώνησε με τον τηλεφωνικό κατάλογο του ΟΤΕ αλλά κανένα όνομα και καμιά υπηρεσία δεν αντιστοιχεί στο παραπάνω τηλέφωνο, ενώ στην προσπάθεια μας να βρούμε κάποιον να μιλήσουμε… ατυχήσαμε αφού ΚΑΝΕΙΣ δεν το σήκωσε!

ΦΩΤΟ: katoci.com
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις