ΣΙΝΕ

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Κοζάνη , Μακεδονικός και ΑΕΚ τίμησαν την μνήμη του Μερκούρη Κυρατσού

Η Κοζάνη αναδείχθηκε νικήτρια του τουρνουά στη μνήμη του Μερκούρη Κυρατσού που έγινε στο ΔΑΚ Κοζάνης το Σάββατο 6-10-12, μπροστά σε 150 περίπου φιλάθλους. Οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν και τα δύο σαρανταπεντάλεπτα παιχνίδια τους, πρώτα απέναντι στην Α.Ε. Κοζάνης (2-0) και μετά απέναντι στον Μακεδονικό , ( 2-1 ).
Στο πρώτο παιχνίδι του τουρνουά Μακεδονικός και ΑΕΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 0-0.
Την απονομή κυπέλου στην νικήτρια του Τουρνουά Κοζάνη έκανε ο πρόεδρος του ΟΑΠΝ Κοζάνης κ. Χάρης Γελαδάρης, ενώ στη δεύτερη ομάδα του Μακεδονικού ο χωρικός αντιδήμαρχος δημοτικής ενότητας Αιανής κ. Γιώργος Τζέλλος.
Στην ομάδα της ΑΕΚ την απονομή έκανε ο εκπρόσωπος της ΕΠΣΚ κ Γιάννης Κοκκαλιάρης.
Αναμνηστική πλακέτα στον γιο του Μερκούρη Κυρατσού, Γιώργο Κυρατσού, απένειμε ο πρόεδρος της Κοζάνης κ, Αγάπιος Γαβριηλίδης.

Μακεδονικός Κοζάνης – ΑΕ Κοζάνης 0-0
Στο πρώτο παιχνίδι του τουρνουά Μακεδονικός και ΑΕΚ ήρθαν ισόπαλοι με 0-0 ύστερα από ένα μέτριο ποιοτικά ημίχρονο. Ο Μακεδονικός είχε τον έλεγχο χωρίς όμως να γίνεται ιδιαίτερα απειλητικός για την εστία της ΑΕΚ. Απο την άλλη η ΑΕΚ καλά στημένη στην άμυνα προσπαθούσε να βγει στην κόντρα χωρίς όμως κι αυτή να μπορέσει να απειλήσει σοβαρά
Φάσεις:
Στο 19΄σουτ του Αποστολίδη , μπλοκάρει ο Βήττας
Στο 27΄Συνδιασμός Μαλούτα Αποστολίδη , δυνατό σουτ του τελευταίου λίγο έξω.
Στο 34΄Δυνατό σουτ Παπαθεοδώρου ελάχιστα έξω
Στο 42΄Ματούλας σέντρα κεφαλιά Μαλούτα απο κοντά , άουτ.

Μακεδονικός Κοζάνης (Παπακώστας) Κρικέλης (Βαρυτιμίδης), Παπαδημητρίου, (Σωτηρόπουλος ) Τσαμπούρης, Λαμπίρης, Αποστολίδης, Μαντζώλας, Αντωνόπουλος Γ. Αντωνόπουλος Κ. Σαριόγλου, Ματούλας, Μαλούτας.

ΑΕ Κοζάνης (Μαλούτας) Βήττας, Κιουλτζής, Κουτσοσίμος, Σιαμπανόπουλος, Ρινιώτης, Μαλούτας , Μαντός, Παπαθεοδώρου, Νάστος , Μπαλίτσας Μπρέλλας

Κοζάνη – ΑΕ Κοζάνης 2-0
Στο δεύτερο παιχνίδι του τουρνουά η Κοζάνη σαφώς καλύτερη πήρε τη νίκη απέναντι στην καλά οργανωμένη αμυντικά ΑΕΚ με 2-0. Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν δυνατά και μόλις στο 1΄ο Τρυφωνίδης απο κοντά θα πλασάρει τον Πεχλιβανίδη αλλά η μπάλα θα περάσει άουτ.
Στο 7΄ο Παπαδόπουλος θα εκτελέσει κόρνερ στο δεύτερο δοκάρι , εκεί θα πεταχτεί ο Κάλφας και θα ανοίξει το σκορ.
Στο 23΄ατομική ενέργεια και σουτ του Παπαδόπουλου ο Πεχλιβανίδης το εξουδετερώνει.
Στο 32’ σουτ του Μπέμπη, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 34΄ο Τριφωνίδης απο το σημείο του πέναλτι θα σπάσεοι πίσω στον Τσελεκίδη ,που με ψύχραιμο πλασέ θα κάνει το 2-0.
Κοζάνη (Παρασκευάς) Μακρής, Κάλφας, Δάμος, Στεργιόπουλος, Κουλουκίδης, Ποζίδης, Μπέμπης, Τσελεκίδης, Τριφωνίδης, Παπαδόπουλος , Ντεμιράι.
ΑΕ Κοζάνης (Μαλούτας) Πεχλιβανίδης, Τσολακίδης, Βητόπουλος , Ντούκα, Κιουλτζής, Παπαθεοδώρου, Μαλούτας, Κουτσοσιμος, Νάστος, ΚεντεποζίδηςΣαλονικίδης

Κοζάνη- Μακεδονικός Κοζάνης 2-1
Στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι του τουρνουά αναμετρήθηκαν οι δύο ομάδες που θα αγωνίζονται φέτος στην Δ΄ Εθνική . Το παιχνίδι ήταν καλό ποιοτικά με δυνατές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου.
Η Κοζάνη είχε τον έλεγχο , μπήκε με τον αέρα του φαβορί προηγήθηκε στο 15΄ 1-0 με φάουλ του Τοπάλη , αφού προηγουμένως και μόλις στο 1΄το φάουλ που εκτέλεσε ο Κουμπούρας για λογαριασμό του Μακεδονικού δεν είχε την ίδια τύχη με τη μπάλα να γλύφει το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 29΄φάουλ του Αποστολίδη , ελάχιστα έξω.
Στο 31΄φάουν με τον Κουμπούρα , αυτή τη φορά εύστοχο κι ο Μακεδονικός ισοφαρίζει σε 1-1
Στο 34΄τετ- α- τετ του Τοπάλη πλασάρει , αλλά ο Τσίγκας σε ετοιμότητα αποκρούει...
Στο 43΄διαγώνιο σουτ του Τραυλού , λίγο έξω.
Στο 45΄ωραία μπαλιά του Τοπάλη στο Ζηνόβιος που θα προλάβει την έξοδο του Τσίγκα και με ψηλοκρεμαστό σουτ δίνει την νίκη στην Κοζάνη με 2-1.
Κοζάνη (Παρασκευάς )Κοκκινίδης, Ταφαρλής, Καραμπατζάκης, Τσικόπουλος Γ, Τσικόπουλος Ηλ. Τραυλός, Συμεωνίδης, Τσίλης, Τοπάλης, Παπαδόπουλος (Ντεμιράι)Ζηνόβιος
Μακεδονικός Κοζάνης (Παπακώστας) Βαρυτιμίδης (Τσίγκας)Σαριόγλου , Κουμπούρας, Αποστολίδης,Αντωνόπουλος Γρ, Μαλούτας, Μαντζώλας, Κυπίρτογλου, Σακαλής, Ματούλας, Ευαγγελόπουλος
Οι διαιτητές που σφύριξαν αφιλοκερδώς τα παιχνίδια του Τουρνουά :Δεληζήσης, Κουντουράκης, Φτάκας
...Λίγο προσοχή και σεβασμός δε βλάπτει ... 

του Γιώργου Κατσίκα

Συγχαρητήρια σε όλους που με τη συμμετοχή τους τίμησαν ένα σημαντικό άνθρωπο της περιοχής τον Μερκούρη Κυρατσού. Η διοργάνωση που έγινε με πρωτοβουλία της ομάδας της Κοζάνης αλλά και του ΟΑΠΝ στέφθηκε με επιτυχία.
Συγκινητική στιγμή ,όταν ο γιος του Μερκούρη Κυρατσού , Γιώργος παρέλαβε την τιμητική πλακέτα που του έδωσε ο πρόεδρος της Κοζάνης Αγάπιος Γαβριηλίδης.
Το μόνο μελανό σημείο ,αλλά ευτυχώς μεμονωμένο, ήταν ένα μέλος της διοίκησης της Κοζάνης που φέτος ξανά αγάπησε την ομάδα (πέρυσι βρισκόταν στις κερκίδες και φώναζε και κατηγορούσε τη διοίκηση για τις προπονητικές επιλογές της) και έπνεε μένεα στις κερκίδες του γηπέδου για τη συμμετοχή του Μακεδονικού στο Τουρνουά. Προφανώς αυτός ο κύριος που φέτος είναι δίπλα στον Αγάπιο Γαβριηλίδη δε χώνεψε την άνοδο του Μακεδονικού στην Δ΄ Εθνική, ήταν μεγάλο λάθος φαίνεται γι αυτόν η άνοδος μιας άλλης ομάδας της πόλης και κατηγορούσε για άλλη μια φορά την διοίκηση της Κοζάνης και συγκεκριμένα τον Βασίλη Μπατιάνη που κάλεσε τον Μακεδονικό στο Τουρνουά και όχι τα Σέρβια !!!!!!!

Αλήθεια φίλε γιατί τόσο μένος γιατί τόσο μίσος?

Οφείλω να θυμίσω στον κύριο αυτόν(που δεν ξέρουμε αν θα ξαναφύγει απο τη διοίκηση γιατί κάτι δε θα του αρέσει) ότι ο Μακεδονικός ήταν, είναι και θα είναι πάντα δίπλα στην μεγάλη ομάδα της Κοζάνης με πράξεις και όχι λόγια . Συμπεριφορές σαν τις δικές του προς άλλες ομάδες της πόλης που αυτός τις βλέπει μόνο ανταγωνιστικές κάνουν κακό στην ομάδα της Κοζάνης που εμείς αγαπάμε.

Είναι φέτος, μέλος της διοίκησης της Κοζάνης και πρέπει να προσέχει τα λόγια του και τις πράξεις του γιατί παίρνει στο λαιμό του και ανθρώπους που ματώνουν γι’ αυτή την ομάδα , τον Αγάπιο Γαβριηλίδη, τον Μανόλη τον Αμπατζίδη και το Βασίλη το Μπατιάνη

...Λίγο προσοχή και σεβασμός δε βλάπτει ...

kozanilife.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις