ΣΙΝΕ

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Έγγραφη επίπληξη του ΣΕΓΑΣ στην Βούλα Παπαχρήστου

Με έγγραφη επίπληξη τιμώρησε ο ΣΕΓΑΣ την Βούλα Παπαχρήστου για το ρατσιστικό σχόλιο που έκανε πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών αγώνων…και το οποίο είχε κάνει την Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων να της βγάλει… κόκκινη κάρτα!
Η ποινή «χάδι» ήταν αναμενόμενη, αφού... άπαντες θεωρούν ότι η αθλήτρια τιμωρήθηκε με την αποβολή της από την κορυφαία διοργάνωση.
Όπως και να έχει η απόφαση του ΣΕΓΑΣ σήκωσε και πάλι αρκετή σκόνη, γύρω από την υπόθεση που αναστάτωσε την ελληνική αποστολή στους Ολυμπιακούς αγώνες.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Τρεις περιπτώσεις αθλητών και μία προπονήτριας εξέτασε η Δικαστική Επιτροπή του ΣΕΓΑΣ, τις αποφάσεις των οποίων επικύρωσε το διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας.
Οι αθλητές Μιχάλης Σταματόγιαννης, Αθανασία Πέρρα, Βούλα Παπαχρήστου και η προπονήτρια Σοφία Μπακατσάκη, υπέπεσαν σε παραπτώματα του άρθρου 41, σύμφωνα με το οποίο, αθλητές και προπονητές οφείλουν να συμπεριφέρονται πάντοτε κατά τρόπο σύμφωνο προς τις αρχές του Ολυμπισμού, του αθλητισμού και του φίλαθλου πνεύματος και να τηρούν το καταστατικό και τους κανονισμούς του ΣΕΓΑΣ.
Το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ ενέκρινε την πρόταση της Επιτροπής και έτσι η Αθανασία Πέρρα τιμωρήθηκε με ένα χρόνο αποκλεισμό από διεθνείς αγώνες, με αναστολή δύο χρόνων και η προπονήτρια της Σοφία Μπακατσάκη με διακοπή συμβολαίου από την τέλεση του παραπτώματος έως τις 31 Σεπτεμβρίου 2012, σύμφωνα με το άρθρο 44, παράγραφο 2 του καταστατικού του ΣΕΓΑΣ.
Σε ό,τι αφορά στον Μιχάλη Σταματόγιαννης τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από τους διεθνείς αγώνες για χρονικό διάστημα έξι μηνών, με αναστολή ενός έτους, σύμφωνα με το άρθρο 44 παράγραφο 2 του καταστατικού του ΣΕΓΑΣ.
Τέλος με γραπτή επίπληξη τιμωρήθηκε η αθλήτρια Βούλα Παπαχρήστου».
ZouglaΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις