ΣΙΝΕ

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Οργανωτική Συνάντηση για την Τ.Ο. Γρεβενών

Στα πλαίσια της καλύτερης οργάνωσης και του συντονισμού των Τοπικών Οργανώσεων της Χρυσής Αυγής στη Δυτική Μακεδονία, την Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012 πραγματοποιήθηκε στα Γρεβενά συνάντηση στελεχών του κινήματος μας με μέλη και φίλους της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να στελεχωθεί και να λειτουργήσει η νεοσύστατη Τ.Ο. Γρεβενών.
Παρών στην εκδήλωση ήταν... το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της Χρυσής Αυγής, Τσακίρης Μιχαήλ, ο υπεύθυνος της Τ.Ο. Κοζάνης Λορίδας Φαίδων και ο υπεύθυνος Νεολαίας της Τ.Ο. Κοζάνης, Τριανταφυλλίδης Ιωάνννης.
Στη συνάντηση με τα δεκάδες μέλη και τους φίλους του κινήματος μας στα Γρεβενά, έγινε μια διεξοδική συζήτηση σχετικά με οργανωτικά θέματα, την ανάγκη στελέχωσης και συντονισμένης δράσης της Τ.Ο. Γρεβενών, το άνοιγμα γραφείων, το άνοιγμα τράπεζας αίματος "Πράσινη Πτέρυγα" στο Νοσοκομείο Γρεβενών καθώς και η όσο το δυνατόν καλύτερη και πληρέστερη προβολή της δράσης και των πολιτικών θέσεων του κινήματος μας στο Νομό Γρεβενών.
Η συζήτηση έγινε σε άριστο κλίμα, η συμμετοχή των συναγωνιστών του Νομού Γρεβενών ήταν ιδιαίτερα θερμή και όλοι συμφώνησαν ότι η Τ.Ο. Γρεβενών πρέπει να οργανωθεί όσο το δυνατόν καλύτερα έτσι ώστε η φωνή του Ελληνικού Εθνικιστικού Κινήματος να ακούγεται δυνατή και μαχητική και σε αυτή τη γωνιά της Ελλάδας. Έγινε προκαταρκτικός καταμερισμός των υπευθύνων κάθε τομέα και δράσης και σύντομα θα ανοίξουν και γραφεία στην πόλη των Γρεβενών.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΟΥ ! ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ !

xryshaygh.com
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις