ΣΙΝΕ

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Κρεοπωλείο με.. ανθρώπινα μέλη (φωτο)

Μετά το UFO στην Κρήτη, κομμάτια ανθρώπινου σώματος πωλούνταν σε προσφορά αυτό το Σαββατοκύριακο στη γνωστή αγορά κρεάτων του Λονδίνου Smithfield.
Δεν είναι πως νομιμοποιήθηκε ξαφνικά ο κανιβαλισμός. Επρόκειτο για διαφημιστική καμπάνια με στόχο την προώθηση του νέου βιντεοπαιχνιδιού Resident Evil 6.
Παρότι μπορεί να έδειχνε ανατριχιαστικά ρεαλιστικό, τα ανθρώπινα μέλη, οι μπριζόλες και τα παϊδάκια ήταν όντως φτιαγμένα από κρέας.
Όλα τα έσοδα από την πώληση κρέατος που έμοιαζε με ανθρώπινα μέλη διατέθηκαν στην οργάνωση Limbless Association, μία βρετανική φιλανθρωπική οργάνωση που βοηθά ανθρώπους που έχουν υποστεί ακρωτηριασμό.
Το σκηνικό είχε στηθεί με πληρότητα ως ένα κανονικό κρεοπωλείο με ολόκληρο ανθρώπινο σώμα έτοιμο να τεμαχιστεί.
Ανθρώπινα μέλη είχαν πακεταριστεί σε δοχεία με σελοφάν, όπως ακριβώς το κρέας που αγοράζουμε.
Όσο για τις τιμές των ανθρωπίνων μελών; Τα ανθρώπινα χέρια κόστιζαν 5,99 λίρες, τα πόδια 6 λίρες και οι μπριζόλες 2,99.
Το αυτοσχέδιο κρεοπωλείο με την επωνυμία Wesker & Son έχει ακόμα και ιστοσελίδα ενώ καμαρώνει για την «ιστορία» του με την πινακίδα «Φρέσκο κρέας από το 1966».
Το κρεοπωλείο άνοιξε μόνο για δύο ημέρες και ήταν διαρκώς γεμάτο τόσο από όσους παίζουν το βιντεοπαιχνίδι όσο και από θαυμαστές των ζόμπι.




fimes.gr

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις