ΣΙΝΕ

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Ερωτική εξομολόγηση νεαρού με τραγούδι του Ρόκου στο Μίλα

Αχ αυτός ο έρωτας σε κάνει και φτάνεις στα άκρα. Εκεί έφτασε και ένας ερωτευμένος νεαρός που αποφάσισε να κάνει τον έρωτά του για την όμορφη Ειρήνη έτσι λένε την αγαπημένη του δημόσιο θέαμα. 
Ο Νεαρός που βρέθηκε στο τηλοπτικό πλατό της Τατιάνας Στεφανίδου αποφάσισε δημόσια να εκφράσει τον έρωτά του στην καλή του η οποία ...
βρισκόταν και εκείνη εκεί. Καλεσμένος στην εκπομπή της Τατιάνας σήμερα ήταν ο Στέλιος Ρόκος . 
Ο νεαρός ζήτησε από την Τατιάνα Στεφανίδου να αφιερώσει ένα τραγούδι του Στέλιου Ρόκου. Η Τατιάνα πλησίασε τον ερωτευμένο και του ζήτησε να πει από το μικρόφωνο ποιο τραγούδι θέλει να του αφιερώσει. 
 Από τα ηχεία ακούστηκε το «Είμαι Δικός Σου», ενώ ο Στέλιος Ρόκος είπε στον νεαρό: «να ξέρεις, πως όσοι ερωτεύονται με τα τραγούδια μου μένουν μια ζωή μαζί!». Η κοπέλα του ακούγοντας το τραγούδι αφιέρωση σε εκείνην δεν κατάφερε να βγάλει λέξη, αλλά δάκρυσε συγκινημένη και χαμογελούσε! Πάντος ο τραγουδιστής Στέλιος Ρόκκος αυτήν την εποχή δεν είναι ερωτευμένος, εξομολογήθηκε πως είναι μόνος του, δεν έχει σχέση. . 
Συγκεκριμένα, δήλωσε: "Ζορίζομαι όταν είμαι μόνος μου, έχω αποφασίσει όμως να μείνω για λίγο μόνος, αλλά δεν είναι ωραία". Η Τατιάνα κατά την διάρκεια της εξομολόγησης του Στέλιου Ρόκκου, γελούσε και με πειραχτική διάθεση του είπε: "Άχου το μωρέ, δεν έχει σχέση, άχου το!" Ο τραγουδιστής μίλησε για την κρίση και πως δυσκολεύεται να ζει όλα του τα παιδιά. “Έχω τέσσερα παιδιά και ζορίζομαι με την κρίση”, ανέφερε. 
Ο ίδιος την βγάζει με πολύ λίγα χρήματα και σε αυτό που δίνει μεγαλύτερη σημασία είναι να είναι υγιής. Ακόμη μίλησε και για την πρώην σύζυγο του, την Νικολέττα που την αγαπάει πολύ τώρα που δεν είναι ζευγάρι και είναι διαρκώς δίπλα της. 
Χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι ερωτικό ανάμεσά τους και μάλιστα πολλές φορές συζητάνε μεταξύ τους για τις κατά καιρούς σχέσεις τους. Δεν νιώθει ζήλια για εκείνη ενώ δεν αποκλείει να ζήσει ξανά μαζί της και να γεράσουν μαζί.



madata.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις