ΣΙΝΕ

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Προκριματικά Mundial 2014: Η αποστολή της Εθνικής για τα ματς με Βοσνία και Σλοβακία

Την αποστολή της Εθνικής για τα παιχνίδια με Βοσνία καιΣλοβακία στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Mundial 2014 ανακοίνωσε ο Fernando Santos μέσω συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε.
Όπως αναμενόταν, ο Γιώργος Καραγκούνης κλήθηκε και πάλι από τον Πορτογάλο τεχνικό, όπως και ο Κώστας Κατσουράνης, που από την Τετάρτη δεν έχει ομάδα. Εκτός σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι έμειναν οι Τζόρβας, Μαυρίας και Χριστοδουλόπουλος, ενώ νέο πρόσωπο στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι ο τερματοφύλακας Κώστας Λάμπρου, που αγωνίζεται στη Feyenord.
Αναλυτικά τα ονόματα των παικτών που θα έχει στην αποστολή της Εθνικής ποδοσφαίρου ο Fernando Santos για τα παιχνίδια με Βοσνία και Σλοβακία:
Καρνέζης, Γλύκος, Λάμπρου, Βύντρα, Τοροσίδης, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Σπυρόπουλος, Μαλεζάς, Μανιάτης, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Νίνης, Φορτούνης, Σαμαράς, Μήτρογλου, Αθανασιάδης, Γκέκας και Σαλπιγγίδης.
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις