ΣΙΝΕ

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Η Πάολα και η κόρη της Παολίνα με ...ψηλοτάκουνα! (pics)

Η Πάολα φωτογραφήθηκε με την 9χρονη κορούλα της Παολίνα σε ένα ιδιαίτερο concept για το περιοδικό “ΟΚ!”. Η γνωστή τραγουδίστρια που βλέπει τις μετοχές της στον κόσμο του τραγουδιού να ανεβαίνουν όλο και πιο πολύ δηλώνει ότι είναι μία στοργική μαμά για την κόρη της Παολίνα.


"Αυτή είναι όλη μου η ζωή". "Αν με δεις φωτογραφίες στην ηλικία της δεν ξεχωρίζεις ποια είναι ποια" δηλώνει η ευτυχής μαμά και συνεχίζει: "Εγώ μεγάλωσα, άλλαξαν τόσα στο πρόσωπό μου αλλά σίγουρα μου μοιάζει στον χαρακτήρα. Είναι φιλότιμη και είναι κάτι που παραδέχομαι στον άνθρωπο. Έχει βέβαια και κάτι σκληρό, αλλά αυτό είναι του μπαμπά της, αυτό είναι Φώτης".



Στην φωτογράφηση η Πάολα εμφανίζεται με κοντό σγουρό καρέ αλλά όπως δηλώνει δεν πρόκειται να υιοθετήσει αυτό το λουκ καθώς θέλει να έχει πάντα μακριά μαλλιά.
«Τα μαλλιά μου είναι η δύναμή μου, σαν του Σαμψών! Από παιδί τα είχα μακριά μέχρι που τα έκανα μία φορά καρέ μέσα σε ένα καμαρίνι και μετά πήγα και έβαλα ένα εκατομμύριο εξτέ. Από τότε δεν τα έχω βγάλει ποτέ. Όχι τα συγκεκριμένα που έβαλα τότε! (γέλια)! Τα φοράω πάτα. Μου αρέσει το μαλλί. Μου αρέσει η κίνηση που έχει. Τα χορεύω τα μαλλιά.»

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις