ΣΙΝΕ

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Μάνα σκότωσε τον δολοφόνο του γιου της μέσα στα δικαστήρια ( pics&video)

Μία 33χρονη γυναίκα καταγωγής Ρομά, πυροβόλησε στις 9.40 και σκότωσε έναν άνδρα, ομόφυλό της. Το έγκλημα έγινε στον διάδρομο του πρώτου ορόφου του κτιρίου 9, έξω από τα γραφεία των ανακριτών. Τραυματίας είναι ένας ακόμα άνδρας, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χτυπημένος στο πόδι.
Τα θύματα βρίσκονταν έξω από τον ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν καθώς εμπλε΄κονταν σε υπόθεση δολοφονίας άλλου Ρομά στο Ζεφύρι. Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα που πήρε το νόμο στα χέρια της ήταν συγγενής του θύματος.

Η Αστυνομία έχει αποκλείσει αυτή τη στιγμή το χώρο, ενώ λαμβάνονται μέτρα για να αποτραπεί γενικότερη συμπλοκή μεταξύ των Ρομά που βρίσκονταν στα δικαστήρια, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ξεκαθάρισμα προσωπικών λογαριασμών.
Οι έρευνες στρέφονται και προς τα μέτρα ασφαλείας των δικαστηρίων, αφού στην πύλη της εισόδου, από την οποία περνά κάθε εισερχόμενος, λειτουργεί ανιχνευτής μετάλλων. Δεν αποκλείεται, πάντως, η γυναίκα να πέρασε χωρίς το όπλο και να της το πέρασε συνεργός της από κάποιο σημείο του φράκτη. Η δράστις συνελήφθη.
Η γυναίκα φόρεσε μία περούκα, προκειμένου να μην την αναγνωρίσουν οι συγγενείς του στόχου τους, πέρασε από τον έλεγχο του ανιχνευτή μετάλλων στην είσοδο των δικαστηρίων στην πρώην Σχολή Ευελπίδων και στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς την πλευρά της περίφραξης, η οποία δεν φυλασσόταν, και πήρε το όπλο από το συνεργό της, ο οποίος ήταν έξω από τα δικαστήρια.
Η ώρα ήταν 9:50 και όταν η γυναίκα με απόλυτη ψυχραιμία ανέβηκε στον πρώτο όροφο του κτιρίου 9 πήγε στο γραφείο της ανακρίτριας και τότε ξεκίνησε το μακελειό.Έβγαλε το όπλο και πάτησε την σκανδάλη σκορπώντας τον πανικό και τον θάνατο μέσα στα δικαστήρια.
Σημάδεψε τον 33χρονο κατηγορούμενο για τη δολοφονία του γιου της και τον εκτέλεσε με οκτώ σφαίρες στο κεφάλι και στο σώμα. Όσοι ήταν στο σημείο έτρεχαν πανικόβλητοι να καλυφθούν από τις σφαίρες, ενώ μέλη και των δύο οικογενειών πιάστηκαν στα χέρια με αποτέλεσμα να τραυματιστεί από μαχαίρι, ο 25χρονος αδελφό του θύματος, και συγκατηγορούμενος, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».
Μετά το περιστατικό και αφού η γυναίκα είχε ολοκληρώσει το δολοφονικό της έργο κατέβασε το όπλο και συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

(Συγγενείς του θύματος)



ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις