ΣΙΝΕ

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Super League: Κέρκυρα – ΠΑΟΚ 0-0 (video)


Πολύτιμους βαθμούς άφησε ο ΠΑΟΚ στην Κέρκυρα με το ισόπαλο 0-0, σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League.
Στο πρώτο μέρος ο ΠΑΟΚ έχασε μοναδική διπλή ευκαιρία να σκοράρει με τους Σαλπιγγίδη, Αθανασιάδη και τον Αναστασόπουλο να λέει «όχι» με εντυπωσιακές επεμβάσεις, ενώ...
στην εκπνοή η Κέρκυρα άγγιξε το σκορ καθώς είχε δοκάρι με τον Τσουμάνη.
Στο δεύτερο μέρος, παρά το ρίσκο που πήρε ο Δώνης και τον απόλυτο έλεγχο στην κυκλοφορία της μπάλας, η Κέρκυρα κράτησε απαραβίαστη την εστία της. Κορυφαία στιγμή για τους φιλοξενούμενους ήταν και πάλι με τον Σαλπιγγίδη στο 55′, που μόνος στη μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα πάνω στον Αναστασόπουλο.
Με αυτό το αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ έμεινε τρίτος με 17 βαθμούς, ενώ η Κέρκυρα ανέβηκε στην 7η θέση με 9.
Οι συνθέσεις:
Κέρκυρα:
Αναστασόπουλος, Βενέτης, Eder, Ζουμπουλάκης, Κοντοδήμος, Καραλής, Ηλιάδης, Τσουμάνης (Μπάρκογλου 72′), Μπουκουβάλας, Leon (Τσοκάνης 80′), Αγρίτης (Γιάντσης 67′).

ΠΑΟΚ: Jakompo, Etto, Σταφυλίδης, Κατσικάς, Khumalo (Γιάννου 80′), Lazar, Φωτάκης, Lino (Κίτσιου 73′), Πέλκας (Garcia 61′), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.
Δείτε το video με τα highlights του αγώνα Κέρκυρα – ΠΑΟΚ 0-0

sportena.com
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)

 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: