ΣΙΝΕ

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Super League: Βέροια – Ατρόμητος 2-2 (video)

Με δύο γκολ στο 89′ και στο 90′ η Βέροια αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2 στον αγώνα με τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League .
Για 88 λεπτά η Βέροια ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, όμως ο Ατρόμητος κρατούσε τη νίκη στα χέρια του από τα γκολ των Καραμάνου στο 13′ και του Γεωργέα (αυτογκόλ) στο 31′. Η δικαιοσύνη απονεμήθηκε στο τελευταία δίλεπτο, με τον Καφέ, αρχικά, να μειώνει σε 1-2 και τον Bargan να ισοφαρίζει στο 90′, μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.
Αυτός ήταν ο όγδοος βαθμός για τη Βέροια στα τέσσερα τελευταία ματς πρωταθλήματος, ενώ για τον Ατρόμητο η απώλεια βαθμών στο συγκεκριμένο γήπεδο προβληματίζει…

Τα γκολ: Καφές 89′, Bargan 90′ – Καραμάνος 13′, Γεωργέας (αυτ.) 31′
Οι συνθέσεις:
Βέροια:
Lopez, Γεωργιάδης, Orestes, Γεωργέας (46′ Becera), Kali, Καλογέρης (59′ Καλτσάς), Καφές, Olaitan, Bargan, Costly, Ιωάννου (83′ Bellon)
Ατρόμητος: Itandje, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Brito (93′ Ταυλαρίδης), Epstein, Beljic(54′ Δημούτσος), Iglesias, Καραμάνος, Λαζαρίδης, Chumbinho (86′ Καραγκούνης)

Δείτε  το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα Βέροια – Ατρόμητος 2-2


6η αγ.: Βέροια-Ατρόμητος 2-2 (τα HL) από greeksuperleague
6η αγ.: Βέροια-Ατρόμητος 2-2 (τα γκολ) από greeksuperleague

sportena
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις