ΣΙΝΕ

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

UEFA EURO WU-17: Γερμανία-Ελλάδα 1-1 (video)

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τις υποχερώσεις της στον 7ο όμιλο της 1ης προκριματικής φάσης η Εθνική Κορασίδων με αντίπαλο τη Γερμανία. Τα κορίτσια του Βαγγέλη Κουτσάκη αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο γήπεδο της Τούμπας στην πρεμιέρα τους για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κορασίδων 2013 και παρέμειναν ζωντανές στο κυνήγι της πρόκρισης.
Η Εθνική μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και...
κατάφερε να αιφνιδιάσει τις αντιπάλους της μόλις στο 6ο λεπτό του αγώνα. Η Πλυτά έβγαλε πάσα στην πλάτη της γερμανικής άμυνας, η Τρυφινοπούλου με διπλή ντρίμπλα και προσποίηση απέυγε την Άιντεμπεργκ αρχικά και στη συνέχεια τη Χάνεμαν και με όμορφο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Στη συνέχεια οι Γερμανίδες προσπάθησαν να αντεπιτεθούν αλλά οι διεθνείς μας τις περιόρισαν και όσες φορές χρειάστηκε η Χαρακοπούλου κράτησε ανέπαφη στην εστία της.
Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους η Γερμανία ισοφάρισε. Η Ντίκμαν που μπήκε αλλαγή με την έναρξη του β' 40λεπτου κέρδισε τις κόντρες μέσα στην ελληνική περιοχή και με πλασέ νίκη τη Χαρακοπούλου.
"Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των κοριτσιών. Ξεπέρασαν τούς εαυτούς τους, κοίταξαν στα μάτια τον αντίπαλο, ο οποίος σαφώς είναι σε πιο καλή κατάσταση φυσική, αλλά και με ρυθμό, συγκριτικά με εμάς, και έφτασαν σε μια σημαντική ισοπαλία, η οποία μπορεί να σημάνει και την πρόκρισή μας στην επόμενη φάση, εάν και εφόσον εμφανίσουμε το ίδιο αγωνιστικό πρόσωπο" δήλωσε μετά τη λήξη του αγώνα ο Βαγγέλης Κουτσάκης στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ.
Η διαιτητής Μπέρτα Μαρία Κορέια Ταβάρες Τειξέιρα από την Πορτογαλία παρατήρησε με κίτρινη τις Έχεγκοτζ, Σημαιάκη, Τρυφινοπούλου και Γιάννου.
ΓΕΡΜΑΝΙΑ (Ανούσκα Μπέρνχαρντ):
1.Χάνεμαν- 2.Μπράντενμπουργκ, 3.Ράουχ, 5.Άιντερμπεργκ, 6.Φλίγκε (62' Ορτέγα-Χουράδο), 7.Έχεγκοτζ, 8.Ματάις, 10.Μπέκερ (41' Ντίκμαν), 15.Γκίερ, 18.Σεχάν.


ΕΛΛΑΔΑ (Ευάγγελος Κουτσάκης): 1.Χαρακοπούλου- 2.Καλτσίδη, 3.Γαγάρα (23' Χαμαλίδου), 4.Σίμου, 5.Κυριαζή, 6.Πλυτά, 9.Σακελλάρη, 10.Καλδαρίδου, 11.Τρυφινοπούλου (80' Ρήγα), 14.Ζέρβα (53' Γιάννου), 15.Σημαιάκη.
Στον άλλον αγώνα του ομίλου η Ρωσία συνέτριψε τη Ρουμανία 6-1. Η Ρωσία είναι ο επόμενος αντίπαλος της Εθνικής την Τετάρτη 31/10/2012 και ώρα 15:30 στο γήπεδο Τούμπας ενώ Γερμανία αντιμετωπίζει τη Ρουμανία την ίδια ημέρα στις 13:30 στο Καυτανζόγλειο στάδιο.
UEFA EURO WU-17: Γερμανία-Ελλάδα 1-1 (video)
Video streaming by Ustream ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  '
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις