ΣΙΝΕ

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Στην τελική ευθεία το Σχέδιο Πόλεως Γρεβενών (video)

Μετά την κύρωση της πράξης εφαρμογής του σχεδίου πόλεως των Γρεβενών από τον Περιφερειάρχη στην πανηγυρική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της 15ης Ιουνίου 2012 και αφού ολοκληρώθηκε το διάστημα που ορίζει ο νόμος για τις ενστάσεις και για τις ενημερώσεις των ενδιαφερομένων πολιτών ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο της διαδικασίας.
Στις επόμενες ημέρες θα αποσταλούν από το δήμο ...στους

δικαιούχους τα ειδικά δελτία για την εισφορά σε γη και θα ξεκινήσει η διαδικασία ταυτοποίησης με το κτηματολόγιο.
Σε δήλωση του σχετικά με το θέμα ο Δήμαρχος Γρεβενών και Πρόεδρος της ΑΝ.ΓΡΕ Δημοσθένης Κουπτσίδης ανέφερε: «Σε διάστημα περίπου τριών μηνών από την ολοκλήρωση της διαδικασίας ταυτοποίησης και από τις αρχές της Άνοιξης περίπου θα μπορούν οι ιδιοκτήτες να παίρνουν τους πρώτους τίτλους και να προχωρούν οι πρώτες άδειες για να μπορούν να χτίσουν. Έως τότε θα πρέπει να ολοκληρωθεί η ταυτοποίηση με το Κτηματολόγιο, μια διαδικασία η οποία θα ανατεθεί σε εξωτερικούς συνεργάτες καθώς δεν υπάρχουν οι απαραίτητες ειδικότητες των τοπογράφων μηχανικών για να δουλέψουν τα 3.200 στρέμματα της επέκτασης. Δεν πηγαίνουμε σε δημοπράτηση προκειμένου να αποφευχθεί επιπλέον καθυστέρηση. Κάτι το οποίο προτάθηκε από την τεχνική υπηρεσία σαν η πλέον γρήγορη πράξη για να μην υπάρχουν επιπλέον προβλήματα και να μην έχουν επιπλέον κόστος οι δημότες».

greveniotis.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις