ΣΙΝΕ

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Ποιος Έλληνας τραγουδιστής χώρισε για να γυρίσει στην πρώην [video]

Ποιος Έλληνας τραγουδιστής χώρισε από τη σύζυγο του και γιατί η πρώην του αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να είναι πάλι μαζί;
Απίστευτο μπλέξιμο με την προσωπική ζωή του, μετά μία μακροχρόνια σχέση και ένα παιδί με την...
Έλενα Γκρέκου, ο τραγουδιστής  Βαλάντης, χώρισε, παντρεύτηκε και απέκτησε δεύτερο παιδί, ενώ τώρα ξαναχώρισε.
Ο τραγουδιστής υπήρξε για πολλά χρόνια ζευγάρι με την Έλενα Γκρέκου, με την οποία χώρισε αφού απέκτησαν ένα αγοράκι. Λίγο αργότερα, παντρεύτηκε τη νέα του σύντροφο, Κατερίνα, με την οποία έχει ένα κοριτσάκι και τώρα χωρίζουν.
«Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τελειώνεις πιο γρήγορα μια σχέση που πάει να χαλάσει, πριν πάρει άσχημη τροπή», δήλωσε πρόσφατα ο Βαλάντης και προκάλεσε την πικρία της Κατερίνας.
Χωρίς να κρύψει την ενόχλησή της, η Κατερίνα κατηγόρησε τον Βαλάντη για ανακρίβειες για πρόσθεσε: «εγώ δεν ασχολούμαι και δεν βγαίνω κάπου έξω να μιλήσω. Δεν σημαίνει ότι οι καλοί τρόποι είναι και αδυναμία… Καλό θα είναι να μην χρησιμοποιεί τέτοια γλώσσα και να είναι πιο προσεκτικός στις δηλώσεις του».
«Σκέφτομαι, να είμαστε πρώτα καλά, να φύγω να πάω Γλυφάδα να μείνω, γιατί ο μικρός πάει εκεί σχολείο και ο Βαλάντης μένει εκεί», λέει την ίδια ώρα η Έλενα Γκρέκου, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να ξαναγίνει νυν.
Δείτε στο βίντεο το μπλέξιμο του Βαλάντη με την Έλενα Γκρέκου και την πρώην γυναίκα του Κατερίνα και τι δηλώνουν:



fimes.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)

 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις