ΣΙΝΕ

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Μεγάλες καταστροφές στα Τρίκαλα (video)

Μεγάλες είναι οι καταστροφές που έχουν καταγραφεί μέχρι τώρα από συνεργεία των αρμοδίων υπηρεσιών, στον ορεινό όγκο του νομού λόγω των έντονων βροχοπτώσεων των τελευταίων ημερών. 



Σύμφωνα με όσα δηλώνει στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, σοβαρά είναι τα προβλήματα με αποτέλεσμα η κίνηση να διεξάγεται με δυσκολία στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο από Νεραϊδοχώρι μέχρι Κρανιά Ασπροποτάμου, καθώς χώματα, πέτρες και ρέματα κλείνουν σε διάφορα σημεία την επικοινωνία των χωριών.
Επίσης, στον οικισμό Νεραϊδοχωρίου, κατοικίες έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές, ενώ μηχανήματα της περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων σε συνεργασία με τους τοπικούς δήμους προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα, τα οποία συνεχώς αυξάνονται. 

Μεγάλα προβλήματα έχουν καταγραφεί επίσης στο Παλαιοχώρι Γαρδικίου, στην Κρανιά αλλά και στην Αθαμανία, ενώ η καταγραφή συνεχίζεται
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!) 

 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις