ΣΙΝΕ

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για την Κοζάνη επί της Νάουσας με σκορ 0-2 (VIDEO)

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη σημείωσε η ομάδα της Κοζάνης νικώντας με σκορ 0-2 την ομάδα της Νάουσας.
Το φιλμ του αγώνα
Στο 7’ μπροστινή μπαλιά του Πασχάλη στον Πιπινίκα, σουτ του τελευταίου αποκρούει σε...

κόρνερ ο Γκαραβέλης
Στο 23’ πλασέ του Μπουλγκουρίδη, η μπάλα βρίσκει πόδι αμυντικού της Κοζάνης και βγαίνει μόλις άουτ.
Στο 42’ απαράδεκτη και αψυχολόγητη ενέργεια του Γιάννου Πασχάλη, που αποβάλλεται δίκαια, αφού κτύπησε εν ψυχρώ αμυντικό της Κοζάνης.
Στο 77’ ο Τοπάλης σουτάρει από τα 35 μέτρα, η μπάλα αιφνιδιάζει τον Παπαδόπουλο και γίνεται το 0-1.
Και ενώ η Νάουσα πιέζει για να ισοφαρίσει χάνοντας δυο ευκαιρίες, έρχεται το 89ο λεπτό όταν η Κοζάνη κάνει το 0-2 στην κόντρα και μετά την ασταθή απόκρουση του Παπαδόπουλου, ο Ντεμιράι από κοντά θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Συνθέσεις
ΦΑΣ Νάουσα:
Παπαδόπουλος, Ζούρκος, Αργυρίου Γ., Πέικος, Αργυρίου Π., Μπουλγκουρίδης (77′ Καραλιόπουλος), Πασχάλης, Πιπινίκας, Γασπαράτος, Περηφανόπουλος, Καραμεταξάς (81′ Κωνσταντινίδης).
Κοζάνη: Γκαραβέλης, Στεργιόπουλος, Τραυλος, Ποζίδης (60′ Κουλουκίδης), Κάλφας, Καραμπατζάκης, Ταφαρλής, Ντεμιράι, Ζηνόβιος, Τοπάλης, Παπαδόπουλος (75′ Λαγός).


Δηλώσεις προπονητών στη συνέντευξη τύπου
Γιάννης Παρασκευάς :
“Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Η ομάδα μου ανταποκρίθηκε ιδανικά στο σημερινό ματς. Γνωρίζαμε αρκετά για τον αντίπαλο μας και πιστεύουμε ότι είμασταν καλά διαβασμένοι. Σίγουρα το παιχνίδι έγινε πιο εύκολο μετά την αποβολή στο 40′. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Στόχος της Κοζάνης είναι να πρωταγωνιστεί και αυτό θα επιδιώξουμε τη φετινή χρονιά”. Σε ερώτηση αν έχει άποψη για το πέναλτι που ζητά η Νάουσα, απάντησε : “Από εκεί που ήμουν δεν μπορούσα να έχω ορατότητα και δεν μπορώ να εκφέρω άποψη.”

Βασίλης Αργυρίου : “Η ομάδα της Κοζάνης είναι από τις πιο έμπειρες ομάδες τις κατηγορίας, ενώ ενισχύθηκε σημαντικά σε σχέση με πέρσι. Θεωρώ πως οι δύο ομάδες αποτελούν τις καλύτερες στον όμιλο. Από κει και πέρα δεν θα σταθώ σε λεπτομέρειες παρά μόνο στη φάση του πέναλτι που δεν είδε ο διαιτητής, ενώ στην αποβολή του Πασχάλη, θεωρώ πως ήταν φάουλ στην αρχή της φάσης και αυτό προκάλεσε τα νεύρα του παίκτη μου, χωρίς βέβαια να επικροτώ την ενέργεια του. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι”.Σε ερώτηση για την απόδοση της ομάδας, ο έμπειρος προπονητής απάντησε : “Μετά την αποβολή δίνεις βάρος στην άμυνα παρά στην επίθεση. Δεν σταθήκαμε τυχεροί σε καμία φάση, με πιο χαρακτηριστική τη φάση του Πιπινίκα. Επαναλαμβάνω ότι είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά, συνεχίζουμε παρακάτω.”


matiesstasport ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis 
 Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Είμαι πραγματικά ξέφωτο για να δείτε την ιστοσελίδα σας, ειδικά αυτή η θέση είναι πολύ χρήσιμη και ενδιαφέρουσα, εντυπωσίασε .....
εγώ είμαι πρόκειται να το κρατήσει σε σελιδοδείκτες και το μερίδιό μου με τους φίλους μου ...
hindi stories

Δημοφιλείς αναρτήσεις