ΣΙΝΕ

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ-ΕΑ ΠΑΥΛΟΥ 0-4 (0-2) φωτορεπορτάζ

Προσφιλής προορισμός αποδεικνύεται για την ΕΑΠ το ΔΑΚ Γρεβενών, αφού για 2η συνεχόμενη Κυριακή απέδρασε με 4άρα από τα Γρεβενά. Δίκαιο κρίνεται το αποτέλεσμα, αφού οι φιλοξενούμενοι σαφώς καλύτεροι, είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και επικράτησαν άνετα.
Τα Γρεβενά Αεράτα είχαν καλή απόδοση μόνο στο α΄ημίχρονο, αλλά... τα παιδαριώδη λάθη της άμυνας, η ατυχία και το εύκολο γκολ που βγάζουν οι αντίπαλοι οδήγησαν σε μια ακόμη ήττα. Πλέον χρειάζεται ανασύνταξη, αν η ομάδα που έκανε τη διαφορά πέρυσι, θέλει να έχει μέλλον.
Φάσεις και γκολ
Α΄ημίχρονο


9ο λεπτό: Καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Σ. Μπαλοδήμου, απογειώθηκε στο γάμα της εστίας του ο Σταματέλος και απόκρουσε σε κόρνερ.

18ο λεπτό: ΄Εξυπνα πλασσαριστά κόρνερ εκτέλεσε ο Γεωργίου στον Μπάκανο που έβγαλε τη σέντρα, ασυνεννοησία στην άμυνα των Αεράτων εκμεταλλεύτηκε ο Ζαρογιάννης που από κοντά έγραψε το 0-1.
23ο λεπτό: Βολίδα του Αλεξανδρή απέκρουσε με τα ακροδάχτυλα ο Σταματέλος, η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ.
26ο λεπτό: Φάουλ από αριστερά εκτέλεσε ο Σ. Μπαλοδήμος, κεφαλιά προς τα πίσω ο Συμεωνίδης και πάλι ο Σταματέλος απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ,
39ο λεπτό: Καταπληκτική σέντρα του Ξαγοράκη, σουτ στην κίνηση του Βελίνη απέκρουσε εντυπωσιακά ο Βίδρας.
44ο λεπτό: Σουτ του Ξαγοράκη απέκρουσε ασθενώς ο Βίδρας και ο επερχόμενος Ηλιάδης σημείωσε το 0-2.
Β΄ημίχρονο
56ο λεπτό: Κεραυνός του Βούλγαρη από τα 25 μ. και 0-3 για την ΕΑΠ.
86ο λεπτό: Εξαιρετικό πλασέ του Βούλγαρη από το ύψος της περιοχής, η μπάλα βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα και τελικό σκορ 0-4.
΄Αριστη η διαιτησία του κ. Τόμπρου, Κατσούρη –Σκορδίλη (Ε.Π.Σ. Κέρκυρας)
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
Γρεβενά Αεράτα (Νίκος Μπαλοδήμος): Βίδρας, Τσαπατσάρης (56΄Ιωαννίδης), ΄Ιττης, Δημητριάδης, Θ. Λάλλος, Αλεξανδρής, Π. Λάλλος (Νασιόπουλος), Δημόπουλος, Χαματάι, Σ. Μπαλοδήμος, Ντινόπουλος (70΄Ζιώγας)
ΕΑΠ: Σταματέλος, Μπάκανος, Συμεωνίδης, Σαλέπης (81΄Γρ. Ηλιάδης), Ζαρογιάννης, Πγρετρα (62΄Τσακαλίδης), Ξαγοράκης, Γεωργίου, Βελίνης, Βούλγαρης, Ηλιάδης (67΄Μαυρίδογλου)

Φώτης Μπαζάκας
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ EΔΩ

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)   
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις