ΣΙΝΕ

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Έμειναν κλειδωμένοι σπίτι τους επί 10 χρόνια

Γιατί τα μέλη μίας οικογένειας έμειναν κλειδωμένοι στο σπίτι τους επί δέκα χρόνια; Ποιος και γιατί τους συμβούλευσε στην ακραία αυτή πράξη;
Σε οκτώ χρόνια φυλάκισης καταδικάστηκε ο γκουρού Τιερί Τιλί γιατί επί 10 χρόνια συμβούλευε οικογένεια της γαλλικής αριστοκρατίας να παραμείνει... κλειδωμένη στο σπίτι της αποσπώντας παράλληλα όλη της την ακίνητη περιουσία και 14,5 εκατομμύρια ευρώ.
Από το 2000 έως το 2009, ο γκουρού είχε καταφέρει να πείσει τους 10 αριστοκράτες από το Μπορντώ για την ύπαρξη σχεδίου εξόντωσής τους, γεγονός που τους οδήγησε στο να μείνουν κλειδωμένοι στο σπίτι για δέκα χρόνια, να απομονωθούν και να ξεπουλήσουν όλη την περιουσία τους ακόμη και τον οικογενειακό τους πύργο.
Τα θύματα του γκουρού, ηλικίας από 16 έως 89 ετών, έδειχναν πλήρη εμπιστοσύνη στον γκουρού και τον συνεργό του Ζακ Γκονζάλες για δέκα χρόνια.
Οι περισσότεροι έμειναν για χρόνια κλειδωμένοι στα σπίτια τους πληρώνοντας αδρά τις υπηρεσίες του γκουρού για την «απομάκρυνση» των κακών πνευμάτων.
Το δικαστήριο σήμερα έκρινε ότι ο γκουρού ασκούσε ψυχολογική βία και τον καταδίκασε σε οκτώ χρόνια φυλάκισης και τον συνεργό του σε τέσσερα χρόνια φυλάκισης.

fimes.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις