ΣΙΝΕ

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Ρομά είχαν αρπάξει 230.000 Ευρώ από τον πατέρα της Έλενας Ράπτη

Δυο μέλη της Τσιγγάνικης οικογένειας των Βιλανάκιδων και η συμμορία τους ευθύνονται για την κλοπή των 230.500 € σε μετρητά, σε βάρος του πατέρα της Θεσσαλονικιάς Βουλευτίνας Έλενας Ράπτη, ενώ η ίδια ληστρική οργάνωση απείλησε με πιστόλι τον Μητροπολίτη Λαγκαδά, όταν... από το κτίριο της ιεράς Μητρόπολης «σήκωσαν» δυο χρηματοκιβώτια.
Υπό την καθοδήγηση του Ταξίαρχου Αθηναγόρα Παζαρλή εξαρθρώθηκαν μετά από πολύμηνη συστηματική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, δύο «αυτόνομες» εγκληματικές οργανώσεις Τσιγγάνων, οι οποίες ενέχονται σε πλήθος διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών.
Με την συνδρομή στελεχών της ΕΚΑΜ Β. Ελλάδος πιάστηκαν στις περιοχές των Διαβατών και της Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης συνολικά οκτώ άτομα, ανάμεσά τους άνδρας της οικογένειας Βιλανάκη αλλά και η πανέμορφη Τσιγγάνα, αδελφή μάλιστα μέλους της διαβόητης Τσιγγάνικης οικογένειας που έχει ως έδρα της τη Λάρισα.
Η 33χρονη είναι αυτή που κατηγορείται πως άρπαξε τα μετρητά από την βίλα των γονιών της Ράπτη στην περιοχή Πλαγιάρι.

blog.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις